Mibro - XPAW009 - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346638
40,25 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Mibro Watch C2 Roomwitte smartwatch

De Mibro Watch C2 is een veelzijdige en lichtgewicht smartwatch die tal van handige functies biedt. Hiermee kun je je hartslag, slaap en zuurstofsaturatie in je bloed monitoren en kun je kiezen uit 20 sportmodi. Bijkomend voordeel is een groot 1,69-inch display. Het apparaat kan ook als toegangskaart fungeren. De gebruiksduur van de smartwatch bedraagt ??7 dagen na één keer opladen.

 

Lichtgewicht, comfortabel, stijlvol

De smartwatch weegt slechts ongeveer 34 gram, je voelt nauwelijks dat je hem om je pols draagt. Bovendien is de band van het toestel gemaakt van huidvriendelijke siliconen. Hierdoor geniet u van ongeëvenaard comfort! Tegelijkertijd ziet de C2 er uiterst stijlvol uit - hij onderscheidt zich door zijn moderne, minimalistische design.

 

HD 1,69? beeldscherm

Geniet van gemakkelijke toegang tot informatie en gebruik smartwatch-functies comfortabel. De C2 is uitgerust met een groot 1,69? display dat een soepele, prettige bediening mogelijk maakt en onder vrijwel alle omstandigheden een helder beeld geeft. Wilt u de weergave van het scherm aanpassen aan uw voorkeuren? Kies uit beschikbare wijzerplaatontwerpen of upload uw eigen foto!

 

Gezondheid onder controle

Houd de hand aan de pols en houd uw gezondheid onder controle. De smartwatch kan 24 uur per dag je hartslag meten en als er zorgelijke klachten zijn, geeft hij je direct een melding. Zo kun je rigoureus reagerenweg! Het apparaat bewaakt ook de zuurstofverzadiging in het bloed en de slaap. Zorg ervoor dat u de juiste gewoonten ontwikkelt en een goede nachtrust krijgt!

 

20 sportmodi

Zorg voor uw conditie met Mibro. De C2 smartwatch telt stappen en verbrande calorieën en laat je kiezen uit 20 sportmodi. Hardlopen, fietsen, touwtjespringen, voetbal of misschien wel badminton? Wed op je favoriete sport of probeer iets nieuws! Met het apparaat kunt u gemakkelijk uw voortgang volgen en meer doelen stellen die u wilt bereiken. Bovendien detecteert de smartwatch automatisch hardlopen.

 

2ATM waterbestendigheid

Wat maakt de C2 smartwatch nog meer zo goed voor dagelijks gebruik? Het apparaat is waterbestendig bij 2ATM, wat betekent dat hij niet wordt geïntimideerd door accidentele spatten, zweet of regen. Je hoeft hem niet van je pols te halen als je je handen wilt wassen, je klaarmaakt voor een training of als je op pad bent en het net begint te regenen!

 

Tot 7 dagen werktijd

Gebruik je smartwatch tot een week lang met één keer opladen. De batterij met lange levensduur biedt tot 7 dagen gebruiksduur bij normaal gebruik of tot 30 dagen in de stand-bymodus (wanneer het apparaat niet in gebruik is en er geen verbinding is met de app). Handig opladen van het horloge wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde magnetische kabel.

 

Toegangskaartfunctie

Je hoeft niet meer elke keer naar je toegangskaart te zoeken. Nu heb je alleen nog je smartwatch nodig! Hoe het werkt. De C2 is voorzien van een speciale tag waaraan de functie van de kaart naar keuze kan worden toegewezen. Hierdoor kun je de deur gemakkelijk openen met behulp van het horloge. Ontdek hoe handig het is!

 

Uw persoonlijke assistent

De smartwatch brengt u onmiddellijk op de hoogte van inkomende berichten en oproepen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u iets belangrijks mist! Ook kun je met de C2 het weer checken en een wekker zetten. Je kunt ook de muziekspeler en camera van je smartphone op afstand bedienen. Er is ook een stopwatchfunctie, timer en nog veel meer.

 

In de doos

  • Smartwatch
  • Gebruikershandleiding
  • USB-A-oplaadkabel met magnetische connector

Specificatie:

Merk Mibro
Naam Mibro-horloge C2
Model XPAW009
Kleur Crème
Afmetingen 45 x 35,3 x 11,2 mm
Bandbreedte 20mm
Lengte band 248mm
Gewicht 34g (inclusief de riem)
Materiaal Plastic + siliconen
Weergave 1,69?
Bedrijfstijd Ongeveer 7 dagen (normaal gebruik) / ongeveer 30 dagen (stand-bymodus)
Oplaadmethode Magnetische kabel
Bluetooth 5.0
Sensoren Hartslagsensor, SpO2-sensor, versnellingsmeter
Waterbestendigheid 2ATM
App Mibro Fit
Ondersteunde systemen Android 5.0 en hoger, iOS 10.0 en hoger (functies kunnen variëren afhankelijk van smartwatch-model, smartphone en land)
Ondersteunde talen Vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Engels, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Japans, Thais, Arabisch, Indonesisch, Vietnamees, Turks, Duits, Italiaans, Pools, Perzisch
Updates OTA


Merk: Mibro
Doelgroep: Unisex
Kleur: crème
Gewicht: 34 g
Afmetingen (mm): 45 x 35,3 x 11,2 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Smartwatches