Meross - MSL320HK(EU)-10M - LED-stripverlichting

  • Artikelnummer: 2346775
56,31 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Meross MSL320 WiFi slimme LED-strip (HomeKit)

Zorg voor een originele decoratie van de kamers in je huis en zorg voor een unieke sfeer voor elke gelegenheid. Hoe je dat doet? Gebruik Meross MSL320 LED-lichtstrip! Pas het licht vrij aan uw behoeften aan en verander de helderheid of kleur. Je kunt de verlichting ook op afstand bedienen - via de Meross-app of platforms zoals Apple HomeKit of Google Assistant. Het product ondersteunt ook stembesturing.

Zorg voor de juiste sfeer in elke situatie

Wist je dat de juiste verlichting onze stemming op een specifieke manier kan beïnvloeden? Met zijn hulp kunt u ook voor elke gelegenheid een unieke sfeer creëren. LED-lichtstrip MSL320 laat u zien hoe het werkt! U kunt de helderheid van het licht dat het genereert vrij aanpassen en zelfs de kleur ervan veranderen - uit een breed scala aan RGB-kleuren zult u zeker iets kiezen dat perfect bij u past.

Fantastische lichteffecten

Dit is niet het einde van je mogelijkheden! De LED-strip ondersteunt scènes met diverse lichteffecten waarmee u uw verlichting nog beter op de situatie kunt afstemmen. Een rustige avond plannen met je favoriete boek of een home movie-avondje? Een feest organiseren? Heb je een moment nodig om je te concentreren terwijl je werkt? Of gewoon klaarmaken om naar bed te gaan? Kies de juiste scène en geniet van het licht dat perfect bij uw behoeften past.

Bedien uw verlichting waar u ook bent

Nu kunt u de verlichting bedienen, zelfs als u niet thuis bent. De ledstrip werkt met de Meross app, maar ook met Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings en IFTTT. Om het licht aan of uit te zetten of de parameters aan te passen, hoeft u alleen maar uw telefoon te pakken! U kunt ook planningen maken entimers.

Handige stembediening

Compatibiliteit met intelligente assistenten betekent ook dat u uw lampen kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten - u hoeft niet eens te bewegen! Met slechts een paar goedgekozen woorden kun je bijvoorbeeld de lichtstrip aan- of uitzetten, het licht feller maken of de kleur ervan veranderen.

Uw nieuwe, eenvoudige manier om kamers naar keuze te decoreren

Montage en configuratie van het product zullen voor u geen problemen opleveren. Een lengte van 5 meter geeft u vrijwel onbeperkte gebruiksmogelijkheden. Met de LED-tape kunt u bijvoorbeeld keukenkastjes, bureau, muur achter de tv of planken origineel decoreren. Bovendien kan het apparaat werken met uw bestaande WiFi-netwerk - er is geen extra hub vereist.

In de doos

  • 2x 5m LED-lichtstrip
  • 1x slimme WiFi-controller
  • 2x connector
  • 1x voedingsadapter
  • 10x bevestigingsclip
Merk Meross
Invoer 12V/1,5A
Kleur RGB
Lengte 2x 5m
Adaptertype EU
Antenne 1x interne antenne
Draadloze verbindingsstandaard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Draadloze beveiliging Product ondersteunt 64/128 bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK.

*Product ondersteunt geen Enterprise Wi-Fi.
Certificeringen CE, RoHS, WEEE
Systeemvereisten iOS 13.0 of hoger/Android 4.1 of hoger, bestaand WiFi-netwerk
Bedrijfstemperatuur 0°C-40°C
Opslagtemperatuur -40°C-70°C
Bedrijfsvochtigheid 10-90% (niet-condenserend)
Opslagvochtigheid 5-90% (niet-condenserend)
Applicatie Meross
Compatibiliteit Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistent, Samsung SmartThings


Merk: Meross
Doelgroep: Unisex
Kleur: meerkleurig
Type product: LED-lichtstrips