Meross - MS200HK-EU - Deursensor

  • Artikelnummer: 2346225
30,11 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Slimme draadloze deur-/raamsensor Meross MS200 (HomeKit) (Meross MSH300 vereist)

Geniet van meer comfort en veiligheid in uw huis. Wanneer je de MS200 sensor op je deuren of ramen monteert, ontvang je notificaties op je telefoon als iemand deze opent. Hierdoor blijft u op de hoogte en wordt u direct geattendeerd op eventuele zorgwekkende situaties! Het product is compatibel met de Meross-app en met de ecosystemen van Apple HomeKit, Google Assistant, Samsung SmartThings en Amazon Alexa. Je hebt ook de mogelijkheid om hem met andere apparaten te verbinden en automatiseringen te creëren. Opmerking: Voor de werking van de sensor is de Meross MSH300-gateway vereist. Deze is niet bij de set inbegrepen en kan afzonderlijk worden aangeschaft.

04Meross/MS200HK-EU/1

Bezorgd over veiligheid

Met de MS200 weet u direct of iemand een raam of deur in uw huis opent – ??u ontvangt de juiste melding op uw telefoon. Hierdoor kunt u direct zien wat er aan de hand is en indien nodig passende actie ondernemen. Het apparaat is zeer compact en eenvoudig te installeren – u kunt het eenvoudig op de door u gekozen locatie bevestigen. Hij valt ook op door zijn lage energieverbruik: de batterij gaat tot 2 jaar mee. Meross biedt ook gratis toegang tot een gebeurtenisgeschiedenis van twee jaar, vastgelegd door de sensor.

04Meross/MS200HK-EU/6

Nog handiger bediening

Je kunt de sensor op afstand bedienen met de Meross-app. Het product is ook compatibel met Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home en Samsung SmartThings. Integreer het in het ecosysteem dat u dagelijks gebruikt! Bovendien ondersteunt het MS200-model stembesturing (HomePod / Siri) – slechts een paar woorden en u weet de huidige status. Je kunt hem ook met andere apparaten verbinden en zijn acties automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting automatisch laten aangaan als je je huis binnenkomt!

04Meross/MS200HK-EU/5

In de doos

  • Raam- en deuropeningssensor
  • Gebruikershandleiding
  • Sleutel
  • USB-kabel
Merk Meross
Model MS200
Voeding CR2450 Batterij (vervangbaar)
Afmetingen Ca. 57 x 31 x 15 mm en ca. 28 x 15 x 11 mm
Ondersteunde systemen iOS 13 en nieuwer, Android 6.0 en nieuwer
App Meross
Compatibiliteit Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistent, Samsung SmartThings
Bedrijfstemperatuur Van 0°C tot 40°C
Opslagtemperatuur Van -20°C tot 50°C
Bedrijfsomgeving Vochtigheid 10-90% (niet-condenserend)
Opslagomgeving Vochtigheid 5-90% (niet-condenserend)


Merk: Meross
Doelgroep: Unisex
Type product: Deursensoren