Meross - GS559AHK(EU) - Rookmelder

  • Artikelnummer: 2346276
46,44 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Meross GS559AHK WiFi slimme rookmelder

De intelligente en nauwkeurige rookmelder zorgt voor de veiligheid van u en uw gezin. Wanneer de melder rook detecteert, klinkt er automatisch een waarschuwingstoon. Als u daarentegen meerdere alarmen tegelijkertijd gebruikt, hoeft u er alleen maar één te laten roken en worden alle beschikbare apparaten geactiveerd. Naast rookdetectie kan hij ook oververhitting detecteren en dankzij de compatibiliteit met de afzonderlijk verkrijgbare HUB kun je het apparaat combineren tot één systeem. Met een speciale Meross-app of Apple Home-app kunt u de sensoren bedienen en waarschuwingen ontvangen in geval van nood.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De sensor voldoet aan CE EN14604, waardoor het een volledig veilig hulpmiddel is voor u en uw gezin. Het volumeniveau bedraagt ??85 dB, waardoor er geen gehoorbeschadiging ontstaat. Als u bovendien meer alarmen heeft en slechts één daarvan rook detecteert, gaat de rest ook af. U wordt ook via de app op de hoogte gesteld van de dreiging.

Lange gebruiksduur

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de sensor snel leegraakt. Voor het hele apparaat zijn slechts 2 AA-batterijen nodig, die gemakkelijk verkrijgbaar zijn voor het geval u ze moet vervangen. Het enige dat de sensor van u nodig heeft, is een geheugen om te weten wanneer u de batterijen voor het laatst hebt vervangen. Er wordt een reserveset meegeleverd.

Speciale app

Het apparaat maakt gebruik van speciale apps: Meross of Apple Home. Met behulp hiervan kunt u maximaal 16 apparaten bedienen, triggers instellen om andere Meross-apparaten te bedienen of waarschuwingen ontvangen wanneer er zich een noodsituatie voordoet. De hardware is compatibel met SmartThings en werkt met Apple HomeKit. Bovendien combineer je het apparaat tot één systeem dankzij de beschikbare HUB (niet meegeleverd), waarmee je 16 apparaten tegelijk kunt aansluiten. Hierdoor heeft u controle en veiligheid over uw hele huis.

Detectie van oververhitting

Dat is nog niet het einde van de voordelen van de GS559AHK; het apparaat zal ook oververhitting detecteren en u daar effectief over informeren. Wanneer de temperatuur boven de 54 - 70 ? komt, zal de Meross rookmelder een alarmsignaal activeren. Je wordt door niets bedreigd!

Inbegrepen:

  • Alarm
  • 2 × expansiebout
  • handleiding
  • 2 × AA-batterijen van 1,5 V
Merk Meross
Naam Meross WiFi slimme rookmelder
Model GS559AHK
Applicatie Apple Home, Meross
Compatibiliteit Apple HomeKit, SmartThings
Sensortype Foto-elektrisch
Oplaadbare batterij DC 1,5 V × 2 AA-batterijen
Volumeniveau 85 dB(A)
Alarmgevoeligheid 0,115 - 0,168 dB/m
Gewicht 405 g
Draadloze standaard 433 MHz
Certificeringen CE, RoHS, WEEE
Draadloze standaard 2,4 GHz
Afmetingen van het alarm (diameter x hoogte) 120 × 36,7 mm


Merk: Meross
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 405 g
Type product: Rookmelders