Lokithor - LO-CLAMP-Pro - Kabel

  • Artikelnummer: 2346250
38,62 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Lokithor EC8 startkabel

Lokithor startkabel is een kwalitatief hoogstaand product, ontworpen voor het starten van automotoren. Het onderscheidt zich door zijn robuuste constructie, handige kabellengte en hoge geleidbaarheid. Hij heeft een EC8-connector waaraan een 1,25 inch-stekker is bevestigd, waardoor hij compatibel is met de meeste batterijen. Het product is een essentieel accessoire voor elke bestuurder.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/1

Robuuste constructie

De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor een stabiele verbinding tussen de accu en de motor. Het beschikt over een hoge weerstand tegen mechanische schade, trillingen en temperaturen, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/2

Brede compatibiliteit

De LO-CLAMP-Pro startkabel is voorzien van een EC8-connector, waardoor een eenvoudige en veilige aansluiting op de accu mogelijk is. Deze connector is ontworpen om optimale energie-efficiëntie en minimaal stroomverlies te garanderen. De kabellengte is 50 cm, wat voldoende flexibiliteit en lengte biedt om op de accu aan te sluiten.

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/3

Comfortabel gebruik

De afstand tussen de polen bedraagt ??maximaal 82 cm, wat voldoende lengte biedt om de startkabels eenvoudig op de accupolen aan te sluiten, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De grote afstand tussen de aansluitingen maakt de LO-CLAMP-Pro startkabel ook compatibel met de meeste auto's en motoren. Laat u niet overrompelen door een plotselinge storing en zorg dat u de essentiële startbenodigdheden van uw motor bij u heeft!

Lokithor/LO-CLAMP-Pro/4
Fabrikant Lokithor
Model LO-CLAMP-Pro
Afmetingen 500 x 100 x 50 mm
Gewicht 454 g
Connectortype EC8
Kabellengte 50 cm
Afstand tussen terminals max. 82 cm


Merk: Lokithor
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 454 g
Afmetingen (mm): 500 x 100 x 50 mm
Type product: Kabels