Liberex - CP007910 - Mee-eters verwijderaar

  • Artikelnummer: 2346068
33,09 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Snorrenverwijderaar van het merk Liberex

Droomt u ervan om onvolkomenheden op uw huid weg te werken? Ben je klaar met mee-eters of acne? Probeer de universele mee-eterverwijderaar van het merk Liberex. Met 5 beschikbare niveaus van reinigingsintensiteit kunt u deze aanpassen aan uw behoeften, en de blauw- of roodlichttherapie zal u helpen uw teint nog beter te verzorgen. In de set vind je 4 verwisselbare tips, die bij veel toepassingen van pas zullen komen. Tevens is het apparaat voorzien van een helder LED-scherm waardoor het eenvoudig in gebruik is.

Kies het optimale vermogensniveau voor uw huid

Pas de intensiteit van de reiniging aan uw huidtype en behoeften aan. Door de 5-staps verstelling heb je een scala aan mogelijkheden. Als je een delicate, gevoelige huid hebt, kies dan voor de kracht van 20-40%. Hiermee kunt u dode huidcellen en acne op het gezicht verwijderen. De intensiteit van 60-80% is geschikt voor alle huidtypes. Het reinigt het perfect en verwijdert eventuele oneffenheden. In het geval van een vette huid zal de intensiteit van 99% perfect zijn, waardoor zelfs de meest lastige mee-eters worden verwijderd.

Krijg effectieve lichttherapie

Ontdek de voordelen van lichttherapie. Blauwe stralen helpen je acne te bestrijden en je huid steviger te maken. Rood licht verhoogt de collageenproductie en stimuleert de bloedsomloop. Je kunt het ook gebruiken om jezelf een ontspannende, regenererende gezichtsmassage te geven.

4 tips voor meervoudig gebruik

De set wordt geleverd met 4 tips die je op verschillende manieren gaat gebruiken. De punt met de microkristallijne diamantkop kan acnelittekens en dode huid effectief bestrijden. Het medium handstuk kan over het hele lichaam worden gebruikt, terwijl het ovale handstuk rond de neusgaten, ogen en mond kan worden gebruikt. U vindt ook een apart handstuk voor lichttherapie in de verpakking.

Gebruiksvriendelijk

Het apparaat gebruiken is ongelooflijk eenvoudig. Met de knoppen + en - kunt u gemakkelijk de intensiteit van de reiniging aanpassen of de lichttherapiemodus selecteren. Het ingebouwde LED-scherm is goed afleesbaar en vergemakkelijkt het werken met de stofzuiger. Het geeft informatie weer over het huidige vermogen. Daarnaast is het apparaat gemakkelijk schoon te maken en dankzij het opladen via USB sluit je hem eenvoudig aan op een oplader, powerbank of zelfs je laptop.

Gemakkelijke en plezierige behandelingen

Ben je bang dat het reinigen van je gezicht met een snorrenzuiger van het merk Liberex ingewikkeld zal zijn? Wees niet! Het enige dat u hoeft te doen, is uw gezicht vóór de procedure met warm water wassen en vervolgens afvegen met een verwarmde handdoek om de poriën te openen. Kies later de juiste tip en intensiteit. Om uw huid effectief en veilig te reinigen, beweegt u het mondstuk langzaam over uw huid en houdt u het niet langer dan 30 seconden op één plaats. Nadat u klaar bent, wast u uw gezicht met koud water en brengt u een masker aan om uw poriën strakker te maken.

In de doos

  • Mee-eterverwijderaar x1
  • Vervangingsfilter x10
  • Afdichtring x2
  • Microkristallijne diamantzuigkop x1
  • Middelgrote zuigtip x1
  • Ovale zuigkop x1
  • Lichttherapiekop x1
  • USB-oplaadkabel x1
  • Gebruikershandleiding x1
Merk Liberex
Naam Mee-eterverwijderaar Poriënvacuüm
Afmetingen 17,2x4,6x4,2cm
Gewicht 150g
Kleur Wit
Vermogen 1.5W
Opladen USB-kabel


Merk: Liberex
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 150 g
Afmetingen (mm): 17,2 x 4,6 x 4,2 cm
Type product: Verwijdering van mee-eters