Laxihub - M4-TY - Lift

  • Artikelnummer: 2346003
44,48 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


IP-camera M4-TY Laxihub WiFi 1080p Tuya

Zorg voor de veiligheid in uw huis. De Laxihub M4-TY-camera detecteert beweging en geluid, verzendt waarschuwingen en biedt Full HD 1080p-video van uitstekende kwaliteit. Het ondersteunt 2-weg audio en is compatibel met de Arenti- en Tuya Smart-apps, evenals met de stemassistenten van Google Assistant en Amazon Alexa. Het apparaat helpt u ook uw privacy te beschermen. Het neemt ook video's van 60 seconden op wanneer het beweging detecteert. Je kunt de opgenomen beelden opslaan op een micro SD-kaart van maximaal 128 GB of in de AWS-cloud van Amazon. Wanneer je de camera koopt, krijg je ook een gratis proefperiode van 3 maanden.

Uitstekende beeldkwaliteit dag en nacht

De camera maakt 24 uur per dag effectieve monitoring mogelijk. Het biedt uitstekende 1080p/25FPS-beeldkwaliteit en verbeterd nachtzicht met een bereik tot 10 meter. Hierdoor kunt u altijd zien wat er in uw huis gebeurt. Niet alleen overdag, maar ook 's nachts. Het apparaat is uitgerust met een hoogwaardige 105° groothoeklens - zodat u meer ziet! U kunt ook tot 2x inzoomen op het cameravoorbeeld zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kwaliteitsverlies.

Efficiënte bewegings- en geluidsdetectie

Stel uzelf onmiddellijk op de hoogte van eventuele verontrustende gebeurtenissen in uw huis. Wanneer de camera ongebruikelijke beweging of geluid detecteert, stuurt hij u een melding naar uw telefoon. U kunt ook de gevoeligheid van AI-detectie aanpassen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat het apparaat u zelfs waarschuwt als er een vogel of een klein dier binnen zijn bereik komt.

In het belang van uw privacy

Wanneer u de Arenti Cloud-service activeert, worden uw gegevens veilig opgeslagen in de AWS-cloud van Amazon. De camera's kunnen ook automatisch worden uitgeschakeld wanneer u hetzelfde Wi-Fi-netwerk gebruikt als uw telefoon.Dit betekent dat ze niet zullen werken als je thuis bent. U kunt het apparaat ook op elk gewenst moment met één klik uitschakelen. U kunt ook schema's maken voor de M4-TY. Het product ondersteunt ook de privacymodus Geo-fencing.

Ingebouwde luidspreker en microfoon

De camera is uitgerust met een luidspreker en microfoon. Het ondersteunt 2-weg audio en biedt een zeer goede geluidskwaliteit, wat betekent dat u vrij kunt communiceren met uw dierbaren via de Arenti-app. Zo kunt u gemakkelijk met uw kind of uw partner praten als u niet thuis bent. Het apparaat is tevens compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je hem met je stem kunt bedienen. Met slechts een paar woorden kunt u een voorbeeld van de camera bekijken op bijvoorbeeld een apparaat dat is gekoppeld aan Chromecast!

Handige opslag van beeldmateriaal

Als de camera beweging detecteert, kan hij video opnemen met een lengte van maximaal 60 seconden - veel langer dan de meeste camera's op de markt. De M4-TY biedt ook een gratis proefperiode van 3 maanden van een cloudopslagdienst voor de laatste 72 uur aan beeldmateriaal. Indien nodig kunt u de opgeslagen beelden op elk gewenst moment bekijken. Het product is ook compatibel met micro SD FAT32-kaarten tot 128 GB - u kunt er video's van exporteren in MP4-formaat.

Merk Laxihub
Model M4-TY
Sensor 1/2,9'' 2MP CMOS
Effectieve pixels 1920(H)x1080(V)
Sluiter 1/25 ~ 1 / 100.000s
Minimale verlichtingssterkte Kleur: 0,01Lux @ F1.2; Z/W: 0,001lx @ F1.2
IR-afstand Nachtzicht tot 10m
Nacht / dag Auto (ICR) / Kleur / Zwart-wit
WDR DWDR
Lens 3,6 mm bij F2.0, 115°
Compressie H.264
Bitsnelheid 32Kbps-2Mbps
Audio in/uit Ingebouwde microfoon/luidspreker
Alarmtrigger Intelligente bewegings- en geluidssensor
Communicatieprotocollen HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Interfaceprotocol Privé
Draadloze connectiviteit 2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Ondersteunde besturingssystemen iOS 8 of hoger, Android 4.2 of hoger
Beveiliging Gebruikersauthenticatie, AES-128, SSL
Werktemperatuur -20-50°C
Stroombron DC 5V / 1A
Stroomverbruik 2,5W max.
Pan / Tilt Pan: 0-360°, kantelen: 20-90°
Opslag Micro SD-kaarten (tot 128 GB), cloudopslag, NVR
Afmetingen 60x58x110,5mm
Gewicht 81g
App Arenti, Tuya Smart
Compatibiliteit Google Assistent, Amazon Alexa


Merk: Laxihub
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 81 g
Afmetingen (mm): 60 x 58 x 110,5 mm
Type product: Naven