Laxihub - LAE14S2 - Lift

  • Artikelnummer: 2346138
29,14 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Smart Led-lamp Laxihub LAE14S (2-pack) WiFi Bluetooth Tuya

De Laxihub LAE14S slimme LED-lamp zorgt voor een unieke sfeer in uw huis. Het product biedt maar liefst 16 miljoen kleuren en 8 kleurscènes, waardoor je het type verlichting eenvoudig kunt afstemmen op een specifieke situatie. Bovendien kun je het helderheidsniveau aanpassen van 5 - 100%, de timerfunctie gebruiken en schema's maken. Een speciale app zorgt voor een gemakkelijke bediening van de lamp. Bovendien is LAE14S compatibel met Amazon Alexa en Google Home, zodat je hem kunt bedienen via spraakopdrachten.

Een unieke sfeer voor elke gelegenheid

Met de slimme LED-lamp creëer je de perfecte sfeer voor een geslaagde filmavond, een onvergetelijk dansfeest of een romantisch diner. Met de lamp kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren, daarnaast biedt hij 8 vooraf ingestelde kleurscènes. U kunt ook het helderheidsniveau aanpassen en aanpassen aan veel verschillende situaties.

Handige bediening

Wil je het type verlichting veranderen zonder van de bank te komen? Download gewoon de speciale TUYA-app, die compatibel is met Android en iOS, en maak verbinding met 2,4 GHz Wi-Fi. Bovendien werkt het product met de stemassistenten van Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je de lamp gemakkelijk vanuit de app of met eenvoudige spraakopdrachten kunt bedienen. De lamp werkt ook met de Arenti- en Smart Life-apps.

Op het ritme van je favoriete muziek

Brengt u graag tijd door met vrienden en is muziek een integraal onderdeel van uw bijeenkomsten? De Laxihub LAE14S slimme LED-lamp zal geweldig zijn voor uw feest, omdat hij een synchronisatiefunctie met muziek biedt en interessante lichteffecten biedt op het ritme van uw favoriete liedjes. Dit is de perfecte oplossing om je vrienden te verrassen en een geslaagd feest te garanderen.

Afgestemd op jouw levensstijl

De LAE14S beschikt over een planningsfunctie, zodat u de werking ervan vooraf kunt plannen. Gebruik gewoon de speciale app en stel de tijden in waarop u de lamp wilt in- en uitschakelen. Zo kunt u in slaap vallen en wakker worden met zacht licht, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het licht 's nachts aanstaat.

Fabrikant Laxihub
Model LAE14S
Stuks per verpakking 2
Applicatie Tuya, Arenti, Slim leven
Draadloze technologie Wi-Fi
Frequentie 2,4 GHz
Ingangsspanning 220-240 V AC 50 Hz
Draad E14
Vermogen 4,5 W
Helderheid 350 lm
Kleur van het licht RGB + warm/koud wit
Kleurtemperatuur 2700 - 6500K
Levensduur lamp 15 000 uur
Werktemperatuur -10 - 40°C
Energieklasse A+
Afmetingen Ø 37,5 mm x 106 mm


Merk: Laxihub
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 37,5 x 106 mm
Type product: Naven