Kensen - 06-KTXD32-0GA - Scheerapparaat

  • Artikelnummer: 2346075
32,03 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


3D Elektrisch scheerapparaat Kensen 06-KTXD32-0GA

Het 3D elektrische scheerapparaat Kensen 06-KTXD32-0GA is een moderne oplossing voor mannen die waarde hechten aan scheercomfort en precisie. Ontworpen met verschillende voorkeuren in gedachten, maakt het zowel droog als nat scheren mogelijk, en de geavanceerde technologie zorgt voor nauwkeurigheid en veiligheid tijdens gebruik. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft: het scheerapparaat, een USB-kabel, een reinigingsborstel, een beschermkap en instructies. Hij valt op door zijn elegante zwarte ontwerp, lage geluidsniveau en efficiënte prestaties, waardoor hij een ideale keuze is voor de moderne man.

Zwevende kop - comfort en precisie

De zwevende kop van het Kensen-scheerapparaat is de sleutel tot nauwkeurig scheren. Hierdoor past het scheerapparaat zich perfect aan de contouren van het gezicht aan, waardoor het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. Het maakt nauwkeurig scheren van moeilijk bereikbare plekken mogelijk, wat een consistent resultaat oplevert zonder dat er meerdere keren over de huid moet worden geschoren. Deze functie verhoogt het gebruikerscomfort, waardoor het scheren sneller en efficiënter wordt.

Droog en nat scheren

Het 06-KTXD32-0GA-model maakt zowel droog als nat scheren mogelijk, waardoor de gebruiker de vrijheid heeft om te kiezen op basis van voorkeuren en behoeften. De optie voor nat scheren is vooral handig voor mensen met een gevoelige huid, omdat het de kans op irritatie vermindert. Deze functie maakt het scheerapparaat ook ideaal voor gebruik onder de douche, wat handig en tijdbesparend is.

IPX5 Waterdicht

Het Kensen-scheerapparaat is ontworpen met veiligheid in gedachten voor gebruik onder verschillende omstandigheden. De IPX5-waterdichtheid betekent dat hij bestand is tegen waterstromen uit elke richting, waardoor veilig gebruik onder de douche mogelijk is en het schoonmaken eenvoudiger wordt. Bovendien verbetert deze functie de duurzaamheid van het apparaat en beschermt het tegen waterschade.

Stille werking

Een laag geluidsniveau van 60dB maakt het model 06-KTXD32-0GA tot een van de stillere scheerapparaten op de markt. Hierdoor kun je op elke plek en op elk moment scheren zonder anderen te storen. Deze functie is vooral belangrijk voor personen die zich vroeg in de ochtend of laat in de avond moeten scheren, waardoor ze discretie en comfort krijgen tijdens het gebruik.

Snel opladen en prestaties - Betrouwbaarheid bij dagelijks gebruik

Het Kensen-scheerapparaat is uitgerust met een snellaadfunctie, waardoor het apparaat binnen 60 minuten volledig kan worden opgeladen. Het hoge aantal rotaties per minuut (7000 RPM) zorgt voor efficiëntie en snelheid bij het scheren, wat essentieel is in het dagelijkse, drukke leven.

Pakketinhoud:

Scheerapparaat x 1

USB-kabel x 1

Reinigingsborstel x 1

Beschermkap x 1

Instructies x 1

Merk Kensen
Model 06-KTXD32-0GA
Kleur Zwart
Geluidsniveau 60dB
Oplaadtijd 60 minuten
Waterdicht IPX5
Rotaties per minuut 7000 tpm


Merk: Kensen
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Scheerapparaat