K&F Concept - KF01.1488 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346861
48,09 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


K&F Concept Nano-X 1/8 zwarte mist 58 mm filter

Het 1/8 Black Mist-filter van K&F Concept is een uitstekend hulpmiddel dat zal voldoen aan de verwachtingen van zowel professionals als fotografieliefhebbers die onder alle omstandigheden uitzonderlijke effecten willen bereiken. Met dit accessoire kunt u uw foto's en video's een onvergetelijk filmisch gevoel geven. Het verzacht de huidtinten, maakt rimpels en poriën glad, waardoor elk portret er uniek uitziet. KF-Concept/KF01.1488/2

Ontdek een nieuwe kwaliteit portretfotografie

Op zoek naar een manier om je portretfoto's nog magischer en subtieler te maken? Het 1/8 Black Mist-filter is de oplossing die u nodig heeft! Met zijn hulp kunt u eenvoudig het uiterlijk van uw huid verbeteren, zachtheid en een oogverblindende glans toevoegen. Het filter verspreidt niet alleen het licht zachtjes, maar vermindert ook effectief eventuele overbelichting, waardoor uw foto's een uniek filmisch gevoel krijgen.

KF-Concept/KF01.1488/3

Hoogste kwaliteit vakmanschap

Het product is gemaakt van Japans optisch glas van AGC, dat een uitstekende transparantie van 87% garandeert. U hoeft zich geen zorgen te maken over reflecties of schaduwen; dit filter elimineert deze effectief. Bovendien is het voorzien van een meerlaagse coating, waardoor het bestand is tegen water, krassen en olie. Je kunt hem met een gerust hart gebruiken, zelfs onder zware omstandigheden, en al het vuil wordt gemakkelijk verwijderd. Bovendien voorkomt het extreem dunne aerospace aluminium frame met een breedte van slechts 3,3 mm zelfs bij groothoekopnamen vignettering.

KF-Concept/KF01.1488/6
Fabrikant K&F-concept
Model KF01.1488
Draaddiameter 58 mm
Dichtheid van diffusie 1/8
Materiaal Japans AGC-glas


Merk: K&F Concept
Doelgroep: Unisex
Ø mm: 58
Materiaal: Glas
Type product: Camerafilters