K&F Concept - KF01.1396 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346474
32,95 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Filter Slim 43 MM K&F Concept KV34

Het K&F Concept KV34 Slim Filter is een hulpmiddel dat de manier verandert waarop u landschappen vastlegt. Heb je je ooit afgevraagd hoe je bij fel licht lange belichtingseffecten kunt bereiken om de beweging van water vast te leggen of een mistig effect te creëren? Dit filter heeft het antwoord! Ontdek zelf wat het u kan bieden. 

Aangepast aan uw behoeften

Het K&F Concept Filter is een hulpmiddel dat u volledige controle geeft over de hoeveelheid licht die door de lens valt. Je kunt het licht verminderen van ND2 tot ND400, wat betekent dat je de flexibiliteit hebt om de belichting aan te passen aan verschillende lichtomstandigheden. Dit is vooral handig bij fotograferen in fel zonlicht of als u het effect van bewegingsonscherpte door water wilt bereiken. Bovendien is dit filter perfect voor het creëren van artistieke effecten in de fotografie. Het maakt langere belichtingstijden mogelijk, wat resulteert in vloeiendere waterbewegingen, een kleinere scherptediepte en bewegingsonscherpte. Met deze tool kun je experimenteren met verschillende technieken en unieke foto's maken.

Hoogwaardige materialen

Het KV34-filter is gemaakt van optisch glas, wat een uitstekende beeldkwaliteit garandeert. Het is vermeldenswaard dat het is gecoat met een dubbelzijdige meerlaagse blauwe coating, die niet alleen de beeldkwaliteit verbetert, maar hem ook waterdicht maakt. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel voor fotografen die de schoonheid van rivieren, watervallen en andere watermassa's willen vastleggen.

Doordacht ontwerp

Naast zijn functionaliteit kenmerkt dit filter zich door een compact ontwerp. Het filterframe is slechts 7,3 mm dik, waardoor hij weinig ruimte inneemt in je cameratas. Bovendien voorkomt de superlichte CNC-ring die in de constructie is gebruikt elke negatieve impact op de balans van de camera bij gebruik van een statief. Hierdoor is het KV34-filter niet alleen een uiterst effectief hulpmiddel, maar ook een handig en praktisch accessoire voor elke fotograaf.

 

Fabrikant K&F-concept
Model KF01.1396
Glastype Optisch glas
Bereik ND2 tot ND400
Afmetingen 43 mm


Merk: K&F Concept
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 43 mm
Type product: Camerafilters