Joyroom - PN-15B3 - Koffer voor mobiele telefoon

  • Artikelnummer: 2346520
39,40 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Joyroom PN-15B3 Glacier-hoesje voor iPhone 15 Plus (transparant).

Breng een vleugje elegantie in je leven met Joyroom. De behuizing uit de Glacier Series onderscheidt zich door hoogglanzende kristallen, die precies op de lens van de telefoon zijn geplaatst. Voor de constructie zijn hoogwaardige materialen gebruikt, die bestand zijn tegen gebruikssporen, zodat uw iPhone 15 Plus er altijd esthetisch aantrekkelijk uit zal zien.

Kristallen van hoge kwaliteit

De Joyroom Glacier-hoes is geïnspireerd op de schoonheid van gletsjers. De geselecteerde hoogglanskristallen die het accessoire sieren, komen uit dezelfde fabriek als de bekende Swarovski-kristallen. Dankzij handinleg en het gebruik van geavanceerde technieken is elk detail geperfectioneerd.

Duurzame materialen

Bij de productie van de Joyroom Glacier-behuizing zijn Duitse Bayer-materialen gebruikt, die duurzaamheid en weerstand tegen vergeling hebben weten te garanderen. De innovatieve AR-coating, gemaakt met behulp van nanotechnologie, biedt samen met de oleofobe coating bescherming tegen vet- en vingerafdrukken, waardoor het accessoire er altijd esthetisch aantrekkelijk uitziet.

 

_10 11_
Fabrikant Joyroom
Model PN-15B3
Series Glacier
Compatibiliteit iPhone 15 Plus
Kleur transparant


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex