Joyroom - JR-ZS240 Dashboard - Autohouder

  • Artikelnummer: 2346290
38,48 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Joyroom JR-ZS240 autodashboardhouder met Qi inductieve lader (zwart).

De houder is ontworpen voor de iPhone 12- en 13-serie en biedt draadloos opladen en dankzij de sterke magneten zorgt hij voor stabiliteit. Hij laat zich niet intimideren door hobbelige wegen, scherpe bochten of vertragende drempels. Hiermee kunt u de positie van uw smartphone aanpassen - voor comfortabele navigatie. Bovendien blokkeert het dankzij het doordachte ontwerp het zicht niet.

Speciale iPhone 12- en 13-serie

Joyroom JR-ZS240 past op alle Apple-smartphones uit de 12- en 13-serie, en is ook compatibel met MagSafe-hoesjes of andere modellen met ingebouwde magneten en die minder dan 1 mm dik zijn. Bovendien maakt de houder gebruik van intelligent temperatuurbeheer om snel en veilig opladen mogelijk te maken. Let op: voor snel opladen is een 18W QC-adapter vereist (niet meegeleverd).

Stabiliteit

De houder is voorzien van 12 magneten, die verantwoordelijk zijn voor de stabiliteit en veiligheid van uw smartphone. Dit betekent dat er plaats is voor maximaal 10 smartphones. Bovendien heeft het geen invloed op de prestaties van het apparaat. Wanneer u echter over een hobbelige weg reist, wordt aanbevolen om de niet-originele MagSafe-hoes te verwijderen.

Doordacht ontwerp

Het product is 360° verstelbaar, zodat u de positie van uw smartphone kunt aanpassen aan uw behoeften. Hij is bestand tegen lage en hoge temperaturen en je zult geen problemen ondervinden bij het installeren. Bovendien heeft het product talloze tests doorstaan ??en is het FCC-, CE- en RoHS-gecertificeerd om uw gebruiksveiligheid te garanderen.

Inbegrepen

  • magnetische houder voor uw dashboard
  • USB-C naar USB-A-kabel
  • gebruikershandleiding
Fabrikant Joyroom
Model JR-ZS240
Kleur zwart
Ingangsspanning 5V/2A 9V/2A 12V/1,5A
Uitgangsvermogen 5W/7,5W/10W/15W (max)
Uitvoerpoort USB-C
Montagelocatie Ventilatierooster
Materiaal ABS + PC
Past op smartphones met schermdiagonaal 4.7-6.7"
Afmetingen 60 x 82 mm
Gewicht 86 g


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 86 g
Afmetingen (mm): 60 x 82 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Autohouders