Joyroom - JR-X9S - Stylus

  • Artikelnummer: 2346043
31,88 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Joyroom actieve stylus JR-X9S + 2 punten (wit)

Verhoog uw comfort tijdens het schrijven en tekenen op uw iPad. De Joyroom JR-X9S actieve stylus biedt u uitstekende vloeibaarheid en precisie, terwijl de palmafwijzingstechnologie ervoor zorgt dat uw pols vrij op het scherm kan rusten. U past de dikte van uw lijnen aan door de kanteling van de stylus te wijzigen. Eén uur opladen is voldoende om het toestel 10 uur draadloos te laten werken. LED-indicatoren laten u de laadstatus van de batterij weten. In de set vind je twee extra vervangingstips.


Betrouwbare precisie

Bereik de precisie waar je van droomt terwijl je schrijft en tekent op je iPad. De Joyroom-stylus beschikt over een soepele bediening, lage latentie en hoge gevoeligheid. Bovendien is de bediening eenvoudig: u past de dikte van uw lijnen aan door de hoek van het apparaat aan te passen. De hoek van 90° zorgt voor een dunne lijn, dus perfect als je hoge precisie wilt. Een iets dikkere lijn bereik je door de pen 30° te kantelen. De hoek van 60° biedt daarentegen een veel dikkere lijn. Dit maakt de stylus perfect voor verschillende scenario's - bij schrijven, tekenen en kleuren.


Handpalmafwijzingstechnologie

Zet in op praktische oplossingen en geniet van ongeëvenaard gemak. Door te kiezen voor de Joyroom-stylus kunt u de angst opgeven dat u per ongeluk het scherm aanraakt en een ongewenste functie start of een applicatie afsluit. Het apparaat ondersteunt palmafwijzingstechnologie, zodat u uw pols vrij op het scherm kunt laten rusten en uw comfort tijdens het werken kunt vergroten.


Tot 10 uur continu gebruik

Ben je bang dat de Joyroom-stylus ontlaadt terwijl je een belangrijke notitie schrijft? Wees niet! Eén uur opladen is voldoende om het apparaat tot 10 uur te laten werken. In de standby-modus wordt de tijd verlengd tot wel 365 dagen! Dankzij LED-indicatoren heeft u altijd toegang tot informatie over het niveau van de batterijlading. Bovendien wordt het apparaat na 5 minuten inactiviteit automatisch uitgeschakeld om het stroomverbruik te minimaliseren.


Brede compatibiliteit en praktische oplossingen

De Joyroom-stylus werkt met apparaten met iOS 12.2 en hoger, waardoor hij breed compatibel is met veel iPads. Bovendien kunt u hem magnetisch aan uw tablet bevestigen, zodat u hem eenvoudig kunt opbergen en vervoeren.


Inbegrepen:

  • Actieve stylus x1
  • Vervangingstip x2

Specificatie:

Fabrikant Joyroom
Model JR-X9S
Batterijcapaciteit 130 mAh
Oplaadtijd 60 tot 90 minuten
Laadstroom 0.2 A
Bedrijfsstroom 26 mA
Bedrijfstijd 8 tot 10 uur
Standby-bedrijfstijd Ongeveer 365 dagen
Automatische uitschakeling Na 5 minuten inactiviteit
Kleur Wit


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex
Type product: Invoerpennen