Joyroom - JR-OE2 Pink - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346232
54,73 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Hoofdtelefoon met beengeleiding Joyroom Openfree JR-OE2 (roze).

Bone conduction hoofdtelefoons gebruiken de botten van de schedel als geleider van geluidsgolven. Ze planten zich voort als trillingen en gaan rechtstreeks naar het binnenoor. De hoofdtelefoon wordt niet in de gehoorgang gestoken, maar naast de oorschelpen geplaatst, waardoor de drager zowel muziek als omgevingsgeluiden kan horen. Dit verhoogt de veiligheid tijdens het gebruik van het apparaat, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De Joyroom Openfree JR-OE2 is een ergonomisch ontworpen hoofdtelefoon met extra grote 16,2 mm-luidsprekers met gerichte geluidsverdeling om uw privacy te beschermen. De hoofdtelefoon is voorzien van dubbele microfoons met ENC-ruisonderdrukking en intuïtieve knoppen om uw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Bovendien wordt de hoofdtelefoon geleverd met een hoesje van 600 mAh met voldoende energie om de hoofdtelefoon tot twee keer volledig op te laden, en dankzij de waterbestendigheid op IPX5-niveau is hij ideaal voor hardlopen of trainen in de sportschool.

Joyroom/JR-OE2-Pink/11

Ergonomisch ontwerp

Joyroom Openfree JR-OE2 heeft een comfortabele pasvorm - ontworpen om comfortabel op de oorschelpen te zitten en deze niet samen te drukken. Deze hoofdtelefoon, gecombineerd met zijn lichtgewicht ontwerp, is zeer comfortabel om te dragen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw taken. De hoofdtelefoon is gemaakt van siliconen en ABS, voelt aangenaam aan en irriteert je huid niet.

Joyroom/JR-OE2-Pink/1

Batterijcapaciteit en looptijd

Beide hoofdtelefoons zijn uitgerust met oplaadbare batterijen van 12 mAh waarmee ze ongeveer 10 uur muziek kunnen afspelen en 5 uur kunnen praten met het volume ingesteld op 70%. De hoofdtelefoon kan 120 uur in de standby-modus staan. Wanneer ze moeten worden opgeladen, wordt de hoofdtelefoon in de case geplaatst, waarvan de batterij een capaciteit heeft van 600 mAh - dit is genoeg voor twee volledige oplaadbeurten van de hoofdtelefoon. Opladen tivoor zowel de hoofdtelefoon als de case is 1,5 uur en het ondersteunde stekkertype is USB-C.

Joyroom/JR-OE2-Pink/8

Geen kabels, geen gedoe

Joyroom Openfree JR-OE2 maakt gebruik van Bluetooth versie 5.3-technologie om verbinding te maken met apparaten zoals telefoons, laptops, enz., zodat u het probleem van het ontwarren van kabels of het per ongeluk eraan trekken kunt vergeten. Bluetooth geeft je bewegingsvrijheid.

Joyroom/JR-OE2-Pink/9

Waterdicht

Ben je een fervent hardloper, houd je van fietsen of luister je naar podcasts tijdens het trainen? Fantastisch! Met de Joyroom Openfree JR-OE2-hoofdtelefoon met IPX5-waterdichtheid hoeft u zich geen zorgen te maken dat zweet of lichte regen uw hoofdtelefoon beschadigt - train stressvrij en geniet van muziek, audioboeken en meer!

Joyroom/JR-OE2-Pink/10

Vervormingsvrije gesprekken

Dankzij dubbele microfoons met ENC-onderdrukking van omgevingsgeluid en DT4.0 directionele stemrelais biedt de Joyroom Openfree JR-OE2-hoofdtelefoon een geweldige geluidskwaliteit, zodat u op elk moment comfortabel kunt praten.

Joyroom/JR-OE2-Pink/6

Inhoud instellen

  • Hoofdtelefoon x2
  • Zaak
  • USB-C-kabel
  • Handleiding
Merk Joyroom
Serie Openvrij
Kleur Roze
Model JR-OE2
Bluetooth-versie 5.3
Waterdicht IPX5
Luidspreker f16,2 mm
Bedrijfsbereik 10m
Frequentieresponsbereik 20Hz-20KHz
Luistertijd muziek 10u
Gesprekstijd 5u
Standby-tijd 120u
Accucapaciteit handset 120mAh
Capaciteit van de koffer 600mAh (ca. 2 oplaadcycli)
Oplaadtijd ca. 1,5 uur
USB-poort USB-C
Ingangsvermogen van de behuizing opladen 5V-1A
Materiaal ABS siliconen
Gewicht 12g (enkele handset), 60g (doos)


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex
Kleur: Roze
Type product: Koptelefoons