Joyroom - JR-MS01 - Luidspreker

  • Artikelnummer: 2346344
31,60 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


De Joyroom JR-MS01 Maya RGB draadloze luidspreker (zwart)

De draadloze Joyroom-luidspreker maakt gebruik van een driver van f52 mm en een diafragma van f52 mm, waardoor de geluidskwaliteit en prestaties perfect in balans zijn. Dankzij Bluetooth 5.1 technologie geniet je van een betrouwbare en naadloze draadloze verbinding over een afstand van maximaal 12 meter. Daarnaast biedt het toestel opvallende RGB-verlichting waarmee je kleurrijke accenten aan elk interieur kunt toevoegen, waardoor een unieke sfeer ontstaat. Bovendien trekt het originele ontwerp in de vorm van een discobal de aandacht en verrijkt het de esthetiek van de kamer. Het lage gewicht en het compacte ontwerp maken eventueel transport eenvoudig.

Joyroom/JR-MS01-black/5

Heerlijk geluid

Geniet van nauwkeurig geluid dankzij het brede frequentiebereik (60 Hz tot 12 kHz). Gecombineerd met een luidspreker van f52 mm en een diafragma met dezelfde afmetingen, zorgt de Joyroom-unit ervoor dat elke noot en muzikaal detail op de best mogelijke manier wordt weergegeven. Vanaf nu kun je genieten van diepe bassen en heldere, dynamische hoge tonen.

Joyroom/JR-MS01-black/1

Stabiele verbinding

Vergeet interferentie. De Joyroom-luidspreker ondersteunt Bluetooth 5.1-technologie en zorgt voor een betrouwbare verbinding over een afstand van maximaal 12 meter. Het maakt ook gebruik van een geavanceerde AC6965E-chip om een ??soepele verbinding te garanderen. Niets houdt je meer tegen om naar de nummers van je favoriete artiesten te luisteren!

Joyroom/JR-MS01-black/2

Lichteffecten

Dompel jezelf onder in een dynamische visuele ervaring met kleurrijke RGB-achtergrondverlichting. De Joyroom-luidspreker biedt meerdere lichtmodi en kleuren die harmoniëren met de muziek om een ??unieke visuele match te creërenOngeacht je stemming of muziekgenre, je kunt de verlichting aanpassen om een ??sfeer te creëren die perfect bij het moment past.

Joyroom/JR-MS01-black/4

Innovatief ontwerp

Breng magie naar elke vergadering met de Joyroom-luidspreker, die een innovatief ontwerp heeft dat op een discobal lijkt. U kunt er zeker van zijn dat het apparaat de aandacht zal trekken en een uniek karakter zal geven aan feesten en bijeenkomsten met vrienden. Bovendien bedraagt ??het gewicht niet meer dan 475,5 gram, zodat je hem zonder problemen overal mee naartoe kunt nemen.

Joyroom/JR-MS01-black/1

Aandacht voor detail

De behuizing van de luidspreker is bedekt met gaas, wat zorgt voor een esthetisch uiterlijk en praktische voordelen. Deze afwerking maakt het toestel bestand tegen stof en vuil. Bovendien fungeert het gaas als een barrière die eventuele geluidsinterferentie absorbeert en minimaliseert, waardoor een onberispelijk geluid wordt gegarandeerd. Ook opmerkelijk is de antislip onderkant, die extra geluid veroorzaakt door krachtige bassen minimaliseert. U kunt dus genieten van helder geluid zonder de effecten van secundaire ruis.

Joyroom/JR-MS01-black/3

Lange looptijd

De Joyroom-luidspreker is uitgerust met een krachtige 2000 mAh-batterij, die ongeveer 3-4 uur muziekweergave biedt (met de lichten uit en op 70% volume). In de standby-modus gaat het apparaat ongeveer 48 uur mee (met de lichten uit). De tijd die nodig is om de energie te vernieuwen is ongeveer 3 uur.

Joyroom/JR-MS01-black/6
Fabrikant Joyroom
Model JR-MS01
Bluetooth-versie 5.1
Bluetooth-chip AC6965E
Audiodecodering SBC
Ondersteunde protocollen A2DPPAVCTPAVDTPAVRCP
Bluetooth-bereik =12m
Frequentieresponsbereik 60Hz-12KHz
Transducer f52mm
Membraan f52mm
Uitgangsvermogen 8W
Afspeeltijd muziek Ongeveer 3-4 uur (licht uit, volume 70%)
Stand-bytijd Ongeveer 48 uur (licht uit)
Batterijcapaciteit 2200mAh
Oplaadtijd ongeveer 3 uur
Oplaadpoort USB-C
Oplaadingang 5V?1A
Ondersteunde muziekmodus BT, TF, PC
Capaciteitslimiet TF-kaart <32G
Materiaal ABS PC-luidspreker mesh
Afmetingen 89 mm x 89 mm x 165,6 mm
Gewicht 475,5 g


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 475,5 g
Afmetingen (mm): 89 x 89 x 165,6 mm
Materiaal: Polycarbonaat
Type product: Luidsprekers