Joyroom - JR-FT3 - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346106
40,11 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Joyroom JR-FT3 Fit-Life smartwatch (grijs)

De Joyroom JR-FT3 Fit-Life smartwatch is uitgerust met een TFT-display en biedt een hoge beeldkwaliteit. Na één keer opladen werkt hij tot 10 dagen, en het opladen duurt ongeveer 2 uur. Het is lichtgewicht en comfortabel, zodat je het voor langere tijd kunt dragen. Hiermee kunt u voor uw conditie zorgen met 20 sportmodi en uw hartslag 24 uur per dag controleren. Het biedt een aantal handige functies, zoals op afstand foto's maken, je smartphone vinden en inkomende oproepen beantwoorden.


TFT-scherm

De Joyroom JR-FT3 smartwatch is uitgerust met een 1,83" TFT-display, dat beelden van HD-kwaliteit levert. Hierop kunt u eenvoudig meldingen lezen, instellingen aanpassen en horlogefuncties gebruiken. Het apparaat biedt ook verschillende wijzerplaatontwerpen om uit te kiezen en biedt de optie om een ??foto naar keuze bij te voegen, zodat je het uiterlijk van de smartwatch verder kunt personaliseren.


Lange werktijd

Ben je bang dat de smartwatch plotseling leegraakt? Wees niet! Het apparaat is uitgerust met een batterij van 150 mAh, die bij dagelijks gebruik tot 7 dagen werking biedt, en tot 10 dagen als energiebesparing is ingeschakeld. Aan de andere kant blijft hij ongeveer 20 dagen in de standby-modus. Er wordt een magnetische kabel meegeleverd, waarmee je de JR-FT3 oplaadt. Na ongeveer 2 uur is hij klaar voor verder gebruik.


Lichtgewicht en comfortabel

Het Joyroom JR-FT3 smartwatch heeft een ergonomisch ontwerp, zodat je het voor langere tijd kunt dragen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je je moe of ongemakkelijk voelt. Hij weegt nog geen 35 gram en is 8,8 mm dik. Bovendien is hij IP68-waterbestendig, zodat u hem met succes mee kunt nemen naar trainingen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade.


Omwille van uw gezondheid

Met Smrtwatch Joyroom JR-FT3 kunt u de belangrijkste parameters controleren en snel reageren op zorgwekkende symptomen. Het bewaakt 24 uur per dag uw hartslag en meet de bloeddruk en de bloedverzadiging. Bovendien registreert het gegevens over uw slaap, zodat u slechte gewoonten kunt elimineren.


20 sportmodi

Zorg voor je conditie met de Joyroom JR-FT3. De smartwatch is voorzien van een bewegingssensor en biedt 20 sportmodi, waaronder badminton, hardlopen, voetbal, zwemmen, basketbal of fietsen. Kies de juiste sport voor jou!


Handige toegang tot functies en instellingen

Met de Joyroom JR-FT3 smartwatch kunt u gemakkelijk inkomende oproepen beantwoorden en op afstand foto's maken - gewoon door zachtjes met uw pols te schudden. Hiermee kunt u meldingen lezen, een wekker instellen of uw muziekspeler beheren. Ook biedt hij een ‘vind je smartphone’-functie als je vergeten bent waar je hem neerlegt.


Inbegrepen

  • smartwatch
  • Magnetische oplaadkabel

Specificatie:

Fabrikant Joyroom
Model JR-FT3
Kleur grijs
Bluetooth-versie 5.1
Geheugen 43MB
Waterdicht IP68
Bluetooth-bereik 10m
Compatibiliteit Android 8.0 of hoger, iOS 12.0 of hoger
Schermdiagonaal 1.83"
Schermresolutie 240 x 284
Batterijcapaciteit 150 mAh
Oplaadtijd 2 u
Stand-bytijd 20 dagen
Bedrijfstijd 5 dagen
Bedrijfstijd in energiebesparende modus 10 dagen
Laadspanning 5 V, 500 mA
Afmetingen wijzerplaat: 37 x 44,7 x 10,6 mm, band: 195 x 20 mm
Past om de pols 105-175 mm
Materiaal ABS + PC
Gewicht 35 g


Merk: Joyroom
Doelgroep: Unisex
Kleur: grijs
Gewicht: 35 g
Materiaal: Kunststof
Type product: Smartwatches