JIMI Home - X1-I - Schroevendraaierset

 • Artikelnummer: 2346754
110,91 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


De Jimi Home X1-I gereedschapsset

Wil je de belangrijkste tools altijd bij de hand hebben? Met de Jimi Home X1-l is dit mogelijk! De gereedschapsset bevat alles wat nuttig kan zijn bij doe-het-zelf-, renovatie- of professionele werkzaamheden. Een elektrische schroevendraaier, een ratelsleutel, een set bits - en dat is nog niet alles! Het gereedschap zit in een handige doos met handvat, zodat je het altijd bij de hand hebt en je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met Jimi Home ben je op elke omstandigheid voorbereid!

JimiHome/X1-I/1

Ingesteld voor speciale taken

De Jimi Home gereedschapsset combineert hand- en elektrisch gereedschap en is daardoor geschikt voor vrijwel elke situatie - of het nu gaat om doe-het-zelf- of reparatiewerkzaamheden. Om aan al uw verwachtingen en behoeften te voldoen, onderscheiden deze gereedschappen zich door een innovatief ontwerp, hoogwaardige afwerking en een onberispelijke uitstraling. Met hun hulp wordt elke activiteit iets uiterst plezierigs!

JimiHome/X1-I/3

Elektrische precisieschroevendraaier

Een van de onderdelen van de Jimi Home set is een elektrische precisieschroevendraaier. Hij onderscheidt zich door een ontwerp met twee schakelaars, waardoor hij voor meer toepassingen geschikt zal zijn. Het kan in twee richtingen draaien: tegen de klok in en met de klok mee. Hierdoor kunt u met behulp van deze schroeven gemakkelijk schroeven of losdraaien. Bovendien beschikt hij over een speciale vergrendelmodus die verhindert dat het apparaat opstart, zodat je er zeker van kunt zijn dat het apparaat veilig opgeborgen is als je klaar bent.

JimiHome/X1-I/2

Doordacht schroevendraaierontwerp

De elektrische precisieschroevendraaier valt op door zijn doordachte ontwerp. Hij is voorzien van LED-verlichting, wat handig is in slecht verlichte ruimtes. Hij heeft ook 5 versnellingen en het koppel is 4 N·m. De batterij van 2.000 mAh laat een lange levensduur en lange looptijd zien. JijJe hoeft je dus geen zorgen te maken als de energie opraakt, want je kunt hem eenvoudig vernieuwen met de meegeleverde USB-C-kabel. Bovendien kun je op een volle accu maar liefst 220 schroeven draaien!

JimiHome/X1-I/5

Ratelsleutel

Je vindt ook een ratelsleutel in de set. Hij is compact en stevig, zodat geen enkele klus hem vreselijk zal bevallen! Bovendien is één hand voldoende om de bus snel los te maken. Ook is hij voorzien van een speciale knop waarmee je de draairichting kunt veranderen, zodat je vrij kunt in- en uitdraaien. Vanaf vandaag is huishoudelijk werk nog nooit zo eenvoudig geweest!

JimiHome/X1-I/6

Extra hulpmiddelen

De Jimi Home-set bevat bovendien nog veel meer gereedschap dat van pas komt bij het klussen. De bithouder, die deel uitmaakt van de set, heeft een magnetisch ontwerp waardoor bits er niet uit vallen. Bovendien ligt hij prettig in de hand en ligt hij perfect in de hand. In de doos zitten ook sets bits, doppen of diverse bits met magneet. Met Jimi Home ben je altijd voorbereid op een eventuele storing!

JimiHome/X1-I/4

In de set

 • 3,6 volt elektrische schroevendraaier
 • ratelsleutel
 • bithouder
 • laadkabel type C
 • extensie
 • bitset (3PH1, 4.5PH2, 5PH1, 5PH2, 6PH2, PH3, T6, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30, T40, TT10, TT15, TT20, TT25, TT30, H2. 5, H3, H4, H5, H6, H8, PZ, PZ1, PZ2, PZ3, SL3, SL4, SL5, R0, R1, R2, U2.6, M4.0, ?3.0)
 • stopcontactenset
 • koevoet
 • 2 x korte bit met magneet
 • 2 x lange bit met magneet
Fabrikant. Jimi Thuis
Model X1-I
Afmetingen van de doos 303 × 217 × 61 mm
Afmetingen van elektrische schroevendraaier 180 × 35 mm
Snelheid 220 tpm
Spanning 3,6 V
Batterijcapaciteit 2000mAh
Afmetingen van ratelsleutel 135 × 26 mm
Afmetingen bithouder 80 × 23 mm


Merk: JIMI Home
Doelgroep: Unisex
Type product: Schroevendraaiersets