INVZI - MH01-16 - Lift

  • Artikelnummer: 2346321
210,51 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Docking station / USB-C hub voor MacBook Pro 16" INVZI MagHub 12w2 met SSD-vak (grijs)

Mis je ingangen op je MacBook Pro 16"? Met hulp komt de INVZI 12-in-1 Hub! Dit apparaat is uitgerust met maar liefst 12 ingangspoorten, die perfect zijn voor elke situatie. Bovendien heeft het ook een extra SSD-behuizing die het geheugen van uw MacBook kan uitbreiden tot 4T! Met zijn moderne en doordachte ontwerp past hij ook perfect bij uw hardware en interieur

. INVZI/MH01-13/7

Veel mogelijkheden

De INVZI USB-C Hub is een veelzijdig dockingstation dat tot 12 verschillende manieren biedt om uw apparaten aan te sluiten. Met drie USB-C-poorten en twee USB-poorten kunt u eenvoudig meerdere apparaten tegelijk aansluiten. Daarnaast beschikt de hub over een uitschuifbaar SSD-slot, een SD/Micro SD-kaartslot voor snelle gegevensoverdracht, evenals een Display Port en 2 x HDMI. Bovendien kunt u met Gigabit Ethernet uw apparatuur eenvoudig op het netwerk aansluiten. Dit is ideaal voor degenen die meerdere opties nodig hebben om verschillende apparaten op hun MacBook aan te sluiten.

INVZI/MH01-13/4

Uitschuifbare SSD-behuizing

Een van de opvallende kenmerken van de INVZI Hub is de uitschuifbare SSD-behuizing. Hij ondersteunt M.2 SATA- en NVME SSD-schijven, waardoor u de opslagruimte van uw laptop eenvoudig kunt uitbreiden. Bovendien kunt u hiermee extra opslagruimte aan uw MacBook toevoegen tot 4TB, zodat u eenvoudig de capaciteit van uw computer kunt vergroten. Het is de perfecte oplossing voor mensen die veel ruimte nodig hebben voor hun bestanden en documenten, maar toch het gemak van het aansluiten van apparaten op prijs stellen.

INVZI/MH01-13/5

Modern en doordacht ontwerp

Modern en doordacht ontwerp is een van de belangrijkste voordelen van het INVZI dockingstation. Het aluminium waaruit hij is gemaakt zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een strak en modern uiterlijk dat perfect bij de MacBook past. Bovendien kunt u de INVZI USB-C Hub veilig op uw apparaat bevestigen, omdat deze is uitgerust met ingebouwde magneten.

INVZI/MH01-13/9
Producent INVZI
Model MH01-13
Compatibiliteit MacBook Pro 16"
Materiaal aluminium
Poorten Uitschuifbare SSD-behuizing, 3 x USB-C, 2 x USB, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet, 2 x HDMI, Display Port
Ondersteunde schijven M.2 SATA en NVME SSD
Opslag Tot 4TB


Merk: INVZI
Doelgroep: Unisex
Type product: Naven