IMOU - RV-L11 - Stofzuiger

  • Artikelnummer: 2346001
248,48 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Imou RV1C Reinigingsrobot

De Imou RV1C Reinigingsrobot is een geweldig apparaat dat dagelijkse klusjes omzet in moeiteloze en efficiënte taken. Het bevat een reeks praktische functies, zoals geavanceerde kamerkartering, intelligente reiniging met behulp van algoritmen, regeling van het waterverbruik en een geavanceerd obstakelvermijdingssysteem. Bovendien maken het vermogen om drempels te overschrijden, de veelzijdige automatisering en het intelligente opladen het het perfecte product voor elk modern huis.

Intelligente reiniging

De Imou RV1C valt op door zijn vermogen tot intelligente reiniging. Het maakt gebruik van algoritmen om een ??optimaal reinigingspad te creëren, en de V-vormige borstel verbetert de efficiëntie nog verder. Bovendien verhoogt het automatisch de zuigkracht op tapijten, waardoor een diepe reiniging ontstaat.

Waterverbruikcontrole

Met de robot kan de gebruiker het waterverbruik regelen op basis van het type kamer, waardoor de schoonmaakefficiëntie toeneemt. Gebruikers kunnen verschillende waterverbruiksniveaus instellen, bijvoorbeeld laag in de slaapkamer, gemiddeld in de woonkamer en hoog in de keuken.

Geavanceerd obstakelvermijdingssysteem

Dankzij het meerkanaalssensorsysteem vermijdt de Imou RV1C op efficiënte wijze obstakels, waardoor een soepele reiniging wordt gegarandeerd zonder het risico vast te lopen. De robot kan ook drempels tot 20 mm hoog overschrijden en onder meubels manoeuvreren, waardoor een uitgebreide reiniging wordt gegarandeerd.

App-beheer

De Imou RV1C-besturingsapp biedt gebruikers afstandsbediening en monitoring van het werk van de robot. Hiermee kunt u eenvoudig schoonmaaksessies plannen, het waterverbruik aanpassen aan de kamer en de voortgang van de schoonmaak in realtime volgen. De intuïtieve interface en de mogelijkheid om instellingen aan te passen, zoals de zuigkracht of de selectie van de reinigingszone, maken het tot een essentieel hulpmiddel voor het beheer van huishoudelijke taken.

Pakketinhoud

Reinigingsapparaat met laadstation x 1

Machinewasbare dweildoek x 1

Wegwerpmop x 10

Zijborstel x 2 (één is vooraf geïnstalleerd in de stofzuiger)

Hoofdborstel x 1 (geïnstalleerd in de stofzuiger)

Filter x 1 (geïnstalleerd in de stofzuiger)

Reinigingsblad x 1 (geïnstalleerd in het dockingstation)

 

_ 1014_Kleur _1016 _65dB
Merk Imou
Model RV1C
Wit
Navigatie LiDAR
Reinigingstijd max. 110min
Batterijcapaciteit 3200mAh
Oplaadtijd 4 uur
Geluidsniveau
Obstakelhoogte 2cm
LiDAR-bereik ca. 8 meters
Sampling Frequency 2016 samples per second
Scanning Frequency 6 revolutions per second
Dust Tank Capacity 300ml
Water Tank Capacity 250ml
Tank Type Electric water tank
Afmetingen 350 x 350 x 98mm
Suction Power 2700Pa
Operating Environment 0-40?, =90%


Merk: IMOU
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 350 x 350 x 98 mm
Type product: Stofzuigers