IMOU - IPC-GS2DP-5K0W - Bewakingscamera - binnen

  • Artikelnummer: 2346837
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar


360° Wi-Fi-camera voor binnen IMOU Rex 3D 5MP.

Houd in de gaten wat er in uw huis gebeurt, zelfs als u er niet bent. De IMOU Rex 3D binnencamera is de perfecte oplossing voor iedereen die zich veilig wil voelen. Dankzij het roterende ontwerp houdt hij alles in de gaten wat er in de buurt gebeurt. Het beeld in 3K-kwaliteit en de 8x digitale zoom zorgen ervoor dat je geen enkel detail mist. De camera beschikt over slimme functies en is voorzien van een bewegingssensor, waardoor je altijd in de gaten hebt wat er in je huis gebeurt. De ingebouwde microfoon neemt uw stem nauwkeurig op, terwijl u dankzij de luidspreker in contact kunt blijven met degenen die zich binnen het bereik van de camera bevinden. Het Rex 3D-model valt op door zijn brede compatibiliteit en werkt met iOS- en Android-besturingssystemen, zodat u de veiligheid van uw huis in de gaten kunt houden, zelfs als u op vakantie bent!

IMOU/IPC-GS2DP-5K0W/3

Foto vol details

Nu wordt alles wat er binnen het bereik van de camera gebeurt nauwkeurig vastgelegd. Het gebruik van een progressieve sensor zorgt voor efficiëntie en dankzij de 5MP resolutie zie je meer details in de opnames. Dankzij het brede gezichtsveld en het draaibare ontwerp kunt u een aanzienlijk deel van uw huis in een panoramisch zicht bewaken (355° horizontaal en 90° verticaal), zodat u altijd weet of uw huis veilig is.

IMOU/IPC-GS2DP-5K0W/1

Veiligheid in het donker

De Rex 3D-camera presteert ook 's nachts goed. De nachtzichtmodus met zicht tot 10 meter legt beelden van hoge kwaliteit vast, zelfs bij weinig licht, zodat u erop kunt vertrouwen: IMOU houdt uw huis veilig.

IMOU/IPC-GS2DP-5K0W/7

AI voor uw gevoel van gemoedsrust

Ontwikkeld door de IMOU264

Framesnelheid Tot 25/30 Digitale zoom 8 x Tweerichtingsaudio JA  

Hulpinterface

Micro SD-kaartsleuf (tot 256 GB) Ingebouwde microfoon en luidspreker JA Resetknop JA  

Meldingsbeheer

Bewegingsdetectie JA Mensendetectie JA Configureerbare regio JA Abnormaal geluidsalarm JA  

Algemeen

Voeding DC 5V1A Stroomverbruik: <3,4 W Bedrijfsomgeving: -10°C~ 45°C, minder dan 95% relatieve vochtigheid Afmetingen: 90 × 90 × 104 mm Gewicht: 206g (0,45 lb) Certificering CE


Merk: IMOU
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 90 x 90 x 104 mm
Type product: Cameras

Contactgegevens