IMOU - IPC-GK2CP-5C0WR - Bewakingscamera - binnen

  • Artikelnummer: 2346578
58,03 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


IMOU Ranger RC 5MP Wi-Fi roterende camera voor binnen

De Imou Ranger RC 5MP camera is een fantastische keuze voor wie waarde hecht aan veiligheid en multifunctionaliteit. Het intelligente systeem detecteert bedreigingen en stuurt meldingen naar uw telefoon, zodat u onmiddellijk kunt reageren op ongebruikelijke geluiden of menselijke aanwezigheid. De ingebouwde sirene werkt als afschrikmiddel voor ongenode gasten, waardoor de veiligheid wordt vergroot. Een unieke functie voor het volgen van bewegende objecten zorgt ervoor dat niets aan uw aandacht ontsnapt. De privacymodus, geactiveerd via de app, draait de lens om en vormt een fysieke barrière om uw privacy te beschermen. Bovendien maakt de touchknop tweeweg audiocommunicatie mogelijk, waardoor je rechtstreeks vanaf de camera naar je smartphone-app kunt bellen, maar dat zijn nog niet alle voordelen van de Imou Ranger RC 5MP!

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/1

Geavanceerde detectie en alarmen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Imou Ranger RC 5MP-camera is het intelligente detectie- en meldingssysteem voor bedreigingen. Wanneer de camera ongebruikelijke geluiden of menselijke aanwezigheid waarneemt, stuurt hij onmiddellijk een melding naar je smartphone. Hierdoor kunt u proactief handelen voordat de situatie uit de hand loopt. Bovendien is deze functie niet alleen uiterst nuttig voor inbraakpreventie, maar ook voor het in de gaten houden van kleine kinderen of huisdieren.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/2

Ingebouwde sirene

De ingebouwde sirene is een andere functie waardoor u zich rustiger voelt over de mensen, huisdieren en bezittingen die u dierbaar zijn. Het werkt als een onmiddellijk afschrikmiddel voor ongenode gasten en wordt automatisch of handmatig via de app geactiveerd. Dit verhoogt niet alleen het beveiligingsniveau, maar geeft u ook een gevoel van controle en de geruststelling dat uw huis goed beschermd is.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/5

Volgtbjecten

De functie van het volgen van bewegende objecten is een ander pluspunt van de Imou Ranger RC 5MP-camera. Dankzij geavanceerde algoritmen voor bewegingsanalyse kan de camera bewegende objecten, zoals mensen of dieren, volgen, waardoor continue en nauwkeurige observatie mogelijk is. Deze functie is vooral handig in situaties waarin u er zeker van wilt zijn dat u niets mist.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/3

Privacymodus

Je privacy is erg belangrijk, daarom biedt de camera een privacymodus die via de app kan worden geactiveerd. Wanneer de camera wordt geactiveerd, draait de camera de lens om en activeert de fysieke barrière, zodat u zich thuis op uw gemak kunt voelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opnemen van onnodig beeldmateriaal.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/7

App-verbinding en tweewegaudio

Met de touchknop bel je rechtstreeks vanaf de camera naar de app op je telefoon. De camera is tevens voorzien van een ingebouwde microfoon en luidspreker, waardoor tweeweg audio mogelijk is. Zo hoor je niet alleen wat er in het bewaakte gebied gebeurt, maar communiceer je via de app ook met mensen binnen bereik van de camera. Het enige wat u hoeft te doen is op de aanraakgevoelige knop onder de lens te drukken en u kunt de persoon bellen wiens app met de camera is geconfigureerd.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/4

Technische kenmerken

De Imou Ranger RC 5MP-camera biedt een indrukwekkende resolutie van 5 MP (2688 x 1664) voor extreem nauwkeurige en gedetailleerde beelden. Met een laag energieverbruik van minder dan 5 W en een breed bedrijfstemperatuurbereik van -10 tot +45 graden Celsius is het apparaat energiezuinig en robuust. Met een behuizing van 80 x 80 x 110,4 mm en een gewicht van 171 g is de camera compact en eenvoudig te installeren. Bovendien biedt het apparaat een nachtzichtbereik tot 10 meter en een veelzijdige lens met een vaste brandpuntsafstand van 3,6 mm. Wat de gegevensopslag betreft, ondersteunt de camera microSD-kaarten tot 256 GB en biedt H.265/H.264-videocompressie voor efficiënt beheer van de opslagruimte.

IMOU/IPC-GK2CP-5C0WR/9

In de doos

  • Camera x 1
  • Handmatig x 1
  • Voedingsadapter x 1
  • Voedingskabel x 1
  • Schroevenpakket x 1
  • Montageplaat x 1
  • Installatiepositiekaart x 1
Merk Imou
Model Ranger RC 5MP
Kleur Wit
Camera ?" Progressieve CMOS
Resolutie 5MP(2688 x 1664)
Stroomverbruik <5W
Bedrijfstemperatuur -10 tot +45 graden Celsius
Afmetingen 80 x 80 x 110,4 mm
Gewicht 171g
Videocompressie H.265/H.264
Tweerichtingsaudio Ja
MicroSD-kaarten Tot 256 GB
Ingebouwde microfoon en luidspreker Ja
Nachtzichtbereik 10m
Lens Vaste brandpuntsafstand 3,6 mm
Digitale zoom Ja
Gezichtsveld 77°(H), 40°(V), 91°(D), 0-355° (breed), -10~70° (kantelen)
Beschikbaarheid van applicaties iOS, Android


Merk: IMOU
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 171 g
Afmetingen (mm): 80 x 80 x 110,4 mm
Type product: Cameras