IMOU - IOT-ZE1-EU - schakelaar

  • Artikelnummer: 2346697
32,50 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Draadloze schakelaar

IMOU's ZE1 is een draadloze alarmschakelaar gebaseerd op het Zigbee-protocol. Je kunt het product aan de muur bevestigen of ergens neerzetten - het bereik bedraagt ??maximaal 200 meter. Het apparaat kan worden gebruikt om een ??smart home te automatiseren of om de veiligheid van kinderen en ouderen te waarborgen. Met de IMOU Smart mobiele app kunt u eenvoudig gebeurtenissen instellen die worden geactiveerd door een druk op de knop, zoals het aan- of uitdoen van verlichting, het genereren van een alarm of het verzenden van meldingen naar uw smartphone als u hulp nodig heeft.

IMOU/IOT-ZE1-EU/2

Extra voorzieningen

Het apparaat onderscheidt zich door zijn lange gebruiksduur: de CR2032-lithiumbatterij heeft een levensduur van iets meer dan een jaar. Als deze vervangen moet worden, ontvang je automatisch een melding. Bovendien wordt u via een app op uw telefoon op de hoogte gehouden van elke gebeurtenis, zodat u volledige controle heeft over wat er in uw huis gebeurt. De schakelaar wordt aangesloten op het IMOU-bedieningspaneel, waarmee u slimme apparaten eenvoudig en gemakkelijk kunt bedienen.

IMOU/IOT-ZE1-EU/6

Bel om hulp met één klik

Zorgt u voor een zieke ouder? Of spelen uw kinderen alleen in de kamer? In een noodsituatie kunt u op de hoogte worden gesteld van het bestaande gevaar. Het enige wat u hoeft te doen is op een knop drukken voor de persoon in nood, en de speciale app waarschuwt u onmiddellijk. Geef uw huisgenoten een veilig gevoel met de ZE1 schakelaar!

IMOU/IOT-ZE1-EU/1

Fabrikant IMOU
Model IOT-ZE1-EU
Draadloos protocol Zigbee
Transmissievermogen = 15 dBm
Spanning DC 3V
Installatie Bureau/muur
Batterijlevensduur 1 jaar (met een frequentie van 20 dagen)
Transmissiefrequentie 2,4 GHz
Communicatieafstand 200m
Ontvangstgevoeligheid -96 dBm
Bedrijfstemperatuur -25? - 55?
Grootte ?50 x 16 mm


Merk: IMOU
Doelgroep: Unisex
Type product: Schakelaars