IMOU - IOT-GWZ1-EU - toegangspoort

  • Artikelnummer: 2346821
57,69 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Imou Intelligente netwerkgateway

De slimme alarmgateway is het controlecentrum van uw huisalarmsysteem. Je kunt er meer op Zigbee gebaseerde sensoren aan toevoegen en beheren (tot 32 apparaten). Elke sensorgebeurtenis wordt via de gateway naar het Imou-platform gerapporteerd en vervolgens naar uw telefoon verzonden. Het apparaat werkt via WiFi of bekabelde netwerken en is kinderlijk eenvoudig in te stellen.

IMOU/IOT-GWZ1-EU/3

Eenvoudig te gebruiken

Je kunt het product aan de muur bevestigen of ergens in je appartement plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is de gateway draadloos of via een netwerkkabel met uw netwerk te verbinden, waarna u na een snelle installatie gebeurtenissen en alarmen kunt beheren vanuit de app op uw telefoon. Je verbindt er maximaal 32 apparaten mee, zoals een alarmschakelaar, bewegingssensor, raamopeningssensor etc. Zo bouw je een effectief beveiligingssysteem voor je huis en voel je je eindelijk veilig. Een gemakkelijk afleesbare LED-indicator informeert u over de werkingsstatus van de poort.

IMOU/IOT-GWZ1-EU/1

Flawless werking

Je kunt het apparaat aansluiten via een kabel of via een 2,4GHz WiFi-netwerk. Welke verbinding u ook kiest, u bent zeker van een stabiele transmissie zonder interferentie. U koppelt de gateway snel aan andere apparaten en beheert ze allemaal vanaf één plek. De gateway onderscheidt zich door zijn hoge duurzaamheid en zijn weerstand tegen vocht en temperaturen in het bereik van -10? - 55?, zodat hij u zeker vele jaren van dienst zal zijn.

IMOU/IOT-GWZ1-EU/2

Inbegrepen

  • Netwerkgateway
  • USB-kabel
  • Set schroeven
  • Voeding
  • Muurbeugel
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant Imou
Model IOT-GWZ1-EU
Bedrijfsspanning DC 5V
Bedrijfstemperatuur -10? - 55?
Vochtigheid 0-95% RV
Installatie Bureau/muur
Afmetingen 126 x 126 x 38 mm
Draadloos netwerk WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, ZigBee 3.0
Bekabelde verbinding 10/100 Mbps Ethernet-poort


Merk: IMOU
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 126 x 126 x 38 mm
Type product: Gateways