HiFuture - FutureGo Pro (black) - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346624
86,99 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of
Hifuture smartwatches zijn een nieuwe generatie wearables die een breed scala aan functies bieden. Ze zijn uitgerust met verschillende sensoren waarmee je je activiteiten kunt volgen en je gezondheid in de gaten kunt houden. Ze kunnen ook worden gebruikt als fitnesstracker om je vooruitgang bij te houden en je doelen te bereiken. Daarnaast kun je je smartwatch verbinden met je smartphone om meldingen te ontvangen, te bellen en naar muziek te luisteren. Hifuture smartwatches zijn ook compatibel met verschillende apps om je te helpen je dag te organiseren en je productiviteit te verhogen. Ze zijn ook compatibel met verschillende betaalopties, zodat je gemakkelijk en veilig je aankopen kunt betalen. Met Hifuture smartwatches kun je je dagelijks leven makkelijker en efficiënter maken.


HiFuture FutureGo Pro smartwatch (zwart)

FutureGo Pro is de essentie van luxe. De smartwatch is gemaakt van roestvrij staal en valt op door zijn indrukwekkende draagbaarheid en elegante ontwerp. De batterijduur van dit model bedraagt ??maximaal 20 dagen, gedurende welke het apparaat de kwaliteit van uw slaap, hartslag of de kwaliteit van uw trainingen kan monitoren. Hiermee kunt u oproepen, berichten en meldingen ontvangen, allemaal op een prachtig kleurrijk scherm.

HiFuture/FutureGo-Pro-black1

Verbazingwekkende kleuren

De FutureGo Pro smartwatch is uitgerust met een 1,32-inch TRUCOLOR GEN2-scherm, dat een hoogwaardig Full HD-beeld biedt met een resolutie van 360 x 360. Het geeft effectief levendige kleuren weer die elke gebruiker zullen bekoren. Tegelijkertijd is het verrassend efficiënt.

HiFuture/FutureGo-Pro-black2

Verwen uzelf met een vleugje luxe

Als u elegantie en kwaliteit op prijs stelt, dan is dit model iets voor u. De elegante roestvrijstalen kast biedt weerstand tegen de beproevingen van het dagelijks gebruik. De wijzerplaat onderscheidt zich door een waterdichtheid van 3ATM, dus hij is ook bestand tegen spatten en onbedoeld contact met water. Het apparaat kan u dus begeleiden bij uw dagelijkse activiteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade. Dit is een solide, exclusieve smartwatch die jouw ritme bijhoudt!

HiFuture/FutureGo-Pro-black3

Nog langere gebruiksduur

FutureGo Pro zal je overal vergezellen. U hoeft zich tijdens een lange reis geen zorgen te maken dat hij leegloopt. De batterij van 430 mAh biedt 20 dagen gebruik na één keer opladen. Dit is een van de meest geliefde kenmerken van dit model: je hoeft jezelf niet te beperken tot één modus om te genieten van de lange looptijd van het apparaat.

HiFuture/FutureGo-Pro-black4

Vitale functies onder constante controle

Deze SmartWatch is uw bondgenoot bij het zorgen voor uw welzijn. Het is gemaakt om u te helpen uw dagelijkse routine te verbeteren. Het meet uw hartslag, de zuurstofverzadiging in uw bloed en uw slaapcyclus en stuurt u realtime meldingen om u te helpen uw gewoontes te verbeteren en u daardoor beter te voelen.

HiFuture/FutureGo-Pro-black5

Relevante gegevens synchroniseren

Het is belangrijk dat je altijd op de hoogte blijft. Met FutureGo Pro mis je geen enkele belangrijke informatie. De smartwatch slaat gegevens op en voorziet je van informatie zodra er een melding op je telefoon verschijnt. Je hoeft hem dus niet bij je te dragen als je in contact wilt blijven met dierbaren of als je wacht op een belangrijk telefoontje. Ga gewoon door met uw zaken en de smartwatch informeert u wanneer dat nodig is.

HiFuture/FutureGo-Pro-black6

Inbegrepen

  • Smartwatch (inclusief standaard bandje),
  • magnetische oplaadkabel, gebruikershandleiding,
  • riemafstelhulpmiddel
Fabrikant HiFuture
Model FutureGo Pro
Kleur Zwart
Materiaal FHD
Resolutie 1,32" 360 x 360
Touchscreen Gehard glas + anti-vingerafdrukcoating
Batterijcapaciteit 430mAh
Oplaadmethode Magnetisch opladen
Theoretische oplaadtijd Ongeveer 2 uur
Materiaalen FHD
Breedte 22 mm
Gesp Gesp
Ondersteunde apparaten Andriod7.0 en hoger, IOS12.0 en hoger


Merk: HiFuture
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Smartwatches