HiFuture - FutureFit Zone2 (pi) - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346039
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar
Hifuture smartwatches zijn een nieuwe generatie wearables die een breed scala aan functies bieden. Ze zijn uitgerust met verschillende sensoren waarmee je je activiteiten kunt volgen en je gezondheid in de gaten kunt houden. Ze kunnen ook worden gebruikt als fitnesstracker om je vooruitgang bij te houden en je doelen te bereiken. Daarnaast kun je je smartwatch verbinden met je smartphone om meldingen te ontvangen, te bellen en naar muziek te luisteren. Hifuture smartwatches zijn ook compatibel met verschillende apps om je te helpen je dag te organiseren en je productiviteit te verhogen. Ze zijn ook compatibel met verschillende betaalopties, zodat je gemakkelijk en veilig je aankopen kunt betalen. Met Hifuture smartwatches kun je je dagelijks leven makkelijker en efficiënter maken.


HiFuture FutureFit Zone 2 smartwatch (roze).

Dit is niet zomaar een horloge. De Zone 2 van HiFuture is een smartwatch die je zal verrassen met zijn 1,96 inch IPS-scherm en levendige kleurenschema. Nu hebt u binnen handbereik toegang tot meldingen, berichten en telefoongesprekken. Het apparaat kan gelijke tred houden met de actieve gebruikers met maximaal 7 dagen gebruik na één keer opladen. Zone 2 monitort trainingen en meet vitale functies en is IP68 waterdicht, dus je kunt hem onbeperkt gebruiken! Er staan ??ook meer dan 100 wijzerplaatontwerpen tot uw beschikking om aan verschillende smaken te voldoen.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi1

Een prachtig beeld om je pols

Zone 2 biedt een 1,96-inch scherm met een resolutie van 240 x 286 en zal u verrassen met levendige, realistische kleuren! Het scherm maakt het navigeren door meldingen intuïtief, waardoor het gebruik van het apparaat een genot wordt. De smartwatch biedt meer dan 100 kleurenwijzerplaten, zodat u het uiterlijk van het scherm elke dag kunt aanpassen aan uw stemming en voorkeuren, zodat u kunt genieten van een visueel feest.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi2

Gemaakt met de actieven in gedachten

Nu kunt u verbonden blijven, wat u ook doet. Zone 2 ondersteunt draadloze telefoongesprekken, zodat u rechtstreeks vanaf uw pols kunt bellen en gebeld kunt worden. Bovendien, als u om mobiliteit geeft, is dit model iets voor u. Eén keer opladen biedt maximaal zeven dagen gebruik, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u te vaak moet opladen.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi3

Klaar voor elke uitdaging

Welke sport je ook doet, de Zone 2 kan de uitdaging aan! De smartwatch beschikt over IP68-waterbestendigheid, wat betekent dat niets hem ervan weerhoudt om u te vergezellen tijdens zwemmen, duiken en andere onderwateractiviteiten. Spatten en onderdompeling zijn niet schadelijk.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi4

Gezondheid onder controle

Meet je hartslag, slaapkwaliteit, stressniveaus - je hebt het allemaal onder controle met de Zone 2 smartwatch. Het apparaat meet je hartslag in realtime, waardoor je toegang krijgt tot informatie over je conditie tijdens het trainen, dagelijkse activiteiten en rust. Houd rekening met deze parameters en verbeter bewust uw welzijn.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi5

Stappen verwerven, trainen en doelen bereiken

Zone 2 is ook een regelmatige meting van stappen. Stel doelen en geniet van een dagelijkse dosis motivatie om je eigen records te verbeteren. De smartwatch geeft ook het aantal verbrande calorieën tijdens elke activiteit aan, een gemakkelijk referentiepunt tijdens trainingen. De Zone 2 heeft meer dan 100 sportmodi, waardoor hij je bondgenoot is op weg naar fitness.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi6

Inbegrepen

  • Smartwatch
  • Oplader
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant HiFuture
Model Zone 2
Kleur Roze
Grootte 53 x 39,2 x 11 mm
Resolutie 1.96TFT/ 240 x 286
Touchscreen OGS Volledig contact
Batterijcapaciteit 300mAh
Oplaadmethode Magnetisch opladen


Merk: HiFuture
Doelgroep: Unisex
Kleur: Roze
Type product: Smartwatches

Contactgegevens