HiBREW - H1B-white - Koffiezetapparaat

  • Artikelnummer: 2346270
152,82 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


HiBREW H1B-wit (wit) 5-in-1 capsule-koffiezetapparaat.

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van het HiBREW H1B capsulekoffiezetapparaat. Hij voldoet gemakkelijk aan de behoeften van elke koffiedrinker en biedt de mogelijkheid om dranken op vele manieren te bereiden, zowel koud als warm. Moderne functies en compatibiliteit met Nespresso- en Dolce Gusto-capsules geven u het gevoel dat u zich in de beste koffiebar bevindt, terwijl het moderne ontwerp van de machine een stijlvolle toevoeging zal zijn aan het interieur van uw keuken.

Geavanceerde extractietechnologieën

Koffie heeft nog nooit zo lekker geproefd! Met zijn handige programmeerbare pre-brew-functie zorgt de HiBREW H1B ervoor dat uw koffie vóór extractie goed wordt bevochtigd om de smaak en het aroma volledig te onttrekken. Het koffiezetapparaat beschikt ook over een hogedrukextractie van 20 bar, wat een perfect romige textuur en intensiteit in elk drankje garandeert.

Veelzijdige compatibiliteit

Geniet van de smaak van je favoriete Dolce Gusto en Nespresso! De HiBREW H1B-espressomachine is compatibel met meerdere capsules en is uitgerust met adapters voor gemalen koffie, ESE-sachets en KCup, wat een ongeëvenaarde veelzijdigheid en keuzevrijheid biedt. Met deze oplossing kun je experimenteren met verschillende smaken en soorten koffie wanneer je maar wilt.

Aanpassen aan uw voorkeuren

Met het koffiezetapparaat kunt u eenvoudig schakelen tussen de bereidingsmodi voor koude en warme dranken - slechts één druk op de knop! Dit is ideaal voor degenen die waarde hechten aan afwisseling, waardoor de machine perfect is voor de zomer, zodat u heerlijke ijskoffie kunt maken, maar ook voor de herfst en winter, wanneer aromatische, kruidige koffie de boventoon voert! Bovendien kunt u dankzij de mogelijkheid om de extractietemperatuur en het waterniveau (van 30 tot 210 ml) aan te passen, elke drank personaliseren volgens individuele voorkeuren.

Doordacht ontwerp en gebruiksgemak

Een massief metalen handvat met een glanzend oppervlak voegt niet alleen elegantie toe, maar zorgt ook voor de duurzaamheid en het gemak van de H1B-espressomachine. Dankzij de grote kopjesruimte kunt u uw favoriete beker gebruiken, en de automatische drukontlasting nadat de drank klaar is, zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak. De espressomachine biedt ook een functie om het resterende water na extractie te verwijderen, waardoor nadruppelen wordt voorkomen, wat het gemak verder vergroot.

Inbegrepen

Espressomachine

Adapter voor gemalen koffie

ESE sachetadapter

KCup adapter

Dolce Gusto capsuleadapter

Adapter voor Nespresso capsules

 

_1014 _Nominaal vermogen_ 1014_Afmetingen
Fabrikant HiBREW
Model H1B
Kleur Wit
1450 W
Nominale spanning 220 V-240 V 50/60 Hz
Gewicht 3 kg
260 × 260 × 110 mm
Pompdruk 20 Bar


Merk: HiBREW
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 3 kg
Afmetingen (mm): 260 x 260 x 110 mm
Type product: Koffiemachines