HiBREW - CM1179_EU - Koffiezetapparaat

  • Artikelnummer: 2346720
64,61 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Turkse koffiemachine HiBREW

Hou jij van de karakteristieke, krachtige smaak van Turkse koffie? Het kleine koffiezetapparaat van HiBREW zal onmisbaar blijken in uw keuken! Met zijn hulp kunt u eenvoudig een warme, aromatische drank bereiden. Het roestvrijstalen verwarmingselement zorgt voor een snelle verwarming en een speciale LED-indicator geeft de status van de machine aan. Het koffiezetapparaat heeft ook een lichtgewicht, afneembare koffiekan.

Aromatische Turkse koffie

Traditionele Turkse koffie is al honderden jaren over de hele wereld bekend. Het onderscheidt zich door zijn kenmerkende, rijke smaak en uitstekende aroma. Met het koffiezetapparaat van het merk HiBREW kunt u eenvoudig thuis Turkse koffie bereiden! De machine warmt zeer snel op en haalt dankzij zijn eigenschappen het beste uit de bonen. Je hoeft niet lang te wachten op je mok stimulerende, aromatische drank!

Eenvoudig te gebruiken

De koffiemachine is uiterst eenvoudig te bedienen. Giet gewoon de koffie in de kan en vul deze vervolgens met water, waarbij u ervoor zorgt dat u de MAX-lijn niet overschrijdt. Plaats vervolgens de kan in de machine, steek de stekker in het stopcontact en druk op de knop om hem te starten. Wanneer de koffie klaar is, stopt de machine automatisch en gaat de LED-indicator uit. Bovendien bewaakt een speciale sonde het waterniveau.

Verwijderbare pot

Turkse koffie drinken is zojuist nog leuker geworden. De machine wordt geleverd met een uitneembare kan van 250 ml. Je kunt hem bijvoorbeeld op tafel zetten en er op elk moment bij pakken om je warme drank bij te vullen. Door het handige handvat is hij comfortabel in gebruik. De kan is ook zeer licht en tegelijkertijd duurzaam. Het zal je lange tijd goed van pas komen!

Merk HoiBREW
Model CM1179_EU
Kaninhoud 250ml
Afmetingen 280x145mm
Kleur Zwart


Merk: HiBREW
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 280 x 145 mm
Type product: Koffiemachines