Havit - H2233d-pink - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346207
31,46 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Havit H2233D gaming-hoofdtelefoon

Nu kun je je tegenstanders gemakkelijk horen aankomen en kom je nog beter terecht in de wereld van je favoriete spel. De Havit H2233D gaming hoofdtelefoon zorgt voor een fantastische geluidskwaliteit dankzij de grote 50 mm speakers, terwijl de zachte oorschelpen perfect aansluiten op je oren en onnodig geluid onderdrukken. De kleurrijke achtergrondverlichting geeft het apparaat een uniek gamingkarakter en de omnidirectionele microfoon maakt het gemakkelijk om met andere gamers te communiceren. Afneembare versieringen in de vorm van kattenoren zijn een extra sieraad van de hoofdtelefoon.

Fantastische geluidskwaliteit

Duik in de gameplay en laat je tegenstanders je niet verrassen. Met grote drivers van 50 mm levert de Havit H2233D-hoofdtelefoon een uitgebreid geluidsveld en verbeterde bas, zodat u kunt genieten van een betere onderdompeling en een onvergetelijke ervaring. Ontdek hoe gameplay nog spannender kan zijn!

Ongelooflijk comfortabel

Speel zo lang als je wilt en maak je geen zorgen dat je moe wordt. De H2233D-hoofdtelefoon is extreem licht en biedt ongeëvenaard comfort. De zachte oorschelpen passen nauwsluitend om uw oren zonder een oncomfortabele druk te veroorzaken. Bovendien dempt het onnodige achtergrondgeluiden, zodat je niet wordt afgeleid van je game. Onderbreek het lawaai en laat je niet afleiden!

Ingebouwde microfoon

Speel je vaak online games? Als dat zo is, weet je zeker hoe belangrijk het kan zijn om met andere spelers te communiceren. Havit maakt het u gemakkelijk! De zeer gevoelige omnidirectionele microfoon van de headset registreert nauwkeurig uw stem en zorgt ervoor dat uw teamgenoten u perfect kunnen horen. Dankzij het buigbare ontwerp kun je de positionering eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften en gewoontes. Nu kun je je vriend in het spel eenvoudig waarschuwen voor het gevaar!

Stijl gaming-hoofdtelefoon

Ontdek dat hoofdtelefoons niet alleen functioneel, maar ook uiterst stijlvol kunnen zijn. H2233D zijn uitgerust met kleurrijke RGB-achtergrondverlichting, waardoor ze er echt geweldig en opvallend uitzien. Meer willen? In de set vind je kattenoren van duurzaam siliconen, die je hoofdtelefoon extra versieren en hem een ??origineel en grappig karakter geven. Ze zijn bestand tegen vervorming en u kunt ze indien nodig gemakkelijk losmaken.

Merk Havit
Model H2233D
Kleur Roze
Luidspreker F50mm
Impedantie 32O±10%
Gevoeligheid 100dB±3dB
Frequentiereactie 20Hz-20kHz
Microfoon F4x1,5mm
Microfoongevoeligheid -38dB±3dB
Kabellengte 2,2m
Stekker 3,5 mm + USB


Merk: Havit
Doelgroep: Unisex
Kleur: Roze
Type product: Koptelefoons