Havit - H2033d wh-bl - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346789
35,90 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


HAVIT H2033d gaming-hoofdtelefoon (zwart en wit)

Dompel jezelf onder in de gamingwereld met de nieuwste HAVIT H2033d-hoofdtelefoon, die ergonomisch ontwerp combineert met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze massieve maar elegant ontworpen hoofdtelefoon is gemaakt om ongeëvenaarde akoestische ervaringen te bieden en tegelijkertijd betrouwbaar comfort en duurzaamheid te bieden. Perfect voor gamers die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Verstelbare hoofdband

De verstelbare hoofdband van de HAVIT H2033d-hoofdtelefoon staat synoniem voor comfort. Dankzij de mogelijkheid om de breedte aan te passen, kan elke gebruiker de hoofdtelefoon perfect op zijn hoofd passen, wat comfort garandeert, zelfs tijdens lange gamesessies. Deze functie maakt de hoofdtelefoon geschikt voor verschillende gebruikersgroepen, van jonge gamers tot volwassen gameliefhebbers.

Opvouwbaar ontwerp

Het opvouwbare ontwerp van de HAVIT H2033d-hoofdtelefoon is niet alleen praktisch, maar verbetert ook de duurzaamheid. Het maakt transport en opslag gemakkelijk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor frequente reizigers. De mogelijkheid om de hoofdtelefoon op te vouwen beschermt hem ook tegen schade wanneer hij niet wordt gebruikt, en zijn compacte vorm past gemakkelijk in elke rugzak of tas.

Omnidirectionele microfoon

De omnidirectionele microfoon in het H2033d-model zorgt voor kristalheldere communicatie, wat cruciaal is in teamgebaseerde games. Het zorgt voor heldere spraakoverdracht zonder onnodige interferentie, wat van onschatbare waarde is tijdens strategische gameplay. Deze functie wordt vooral gewaardeerd door gamers die vertrouwen op nauwkeurige en effectieve in-game communicatie.

Enorm recht ontwerp

Het massieve maar toch eenvoudige ontwerp van de H2033d-hoofdtelefoon benadrukt de solide constructie. Deze eigenschap combineert minimalisme en duurzaamheid, waardoor een product ontstaat dat de tand des tijds en intensief gebruik zal doorstaan. De massaliteit van de hoofdtelefoon vertaalt zich ook in de geluidskwaliteit, met diepe bassen en heldere tonen die essentieel zijn voor een complete game-ervaring.

Luidsprekergrootte - 50 mm

Het luidsprekerformaat van 50 mm in de H2033d-hoofdtelefoon garandeert een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Grote luidsprekers zorgen voor de weergave van rijke en gedetailleerde geluiden, wat cruciaal is voor het spelen van de nieuwste games. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers de volledige akoestische diepte ervaren, waardoor de kwaliteit van de gameplay en game-ervaringen aanzienlijk wordt verbeterd.

 

_10 15_Kleur_ 1014__1 021_

Merk Havit
Model H2033d
Zwart en Wit
Microfoontype Omnidirectioneel
Luidsprekergrootte ?50 mm
Imped ance 20O±15%
Luidsprekergevoeligheid 121dB±3dB
Frequentierespons 20Hz-20kHz
Microfoon ?6,0x5,0mm
Microfoongevoeligheid -38dB±3dB
Kabellengte 2,2m±1 0%
Stekker 3,5 mm
Opvouwbaar ontwerp Ja
Merk: Havit
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit zwart
Type product: Koptelefoons