Havit - H2002Y - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346086
48,09 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Havit H2002Y gaming-hoofdtelefoon

Word een virtuele gamingkampioen met de Havit H2002Y-gaminghoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met drivers van 50 mm en zorgt voor audio van hoge kwaliteit, verder versterkt door ruimtelijke geluidseffecten. Voor teamcommunicatie heb je een afneembare microfoon tot je beschikking. De geïntegreerde kabelbediening maakt een gemakkelijke aanpassing van de instellingen mogelijk, en de praktische 3,5 mm-stekker zorgt voor een brede platformonafhankelijke compatibiliteit. Bovendien kun je dankzij het lichte, ergonomische ontwerp urenlang je favoriete games spelen zonder ongemak.

12Havit/H2002Y/7

Meeslepende ervaring

De drivers van 50 mm leveren uitzonderlijk heldere hoge tonen en diepe, dynamische bassen, waardoor elk geluid in de game hoorbaar en voelbaar is. Het gebruik van ruimtelijke geluidstechnologie zorgt voor een unieke immersie-ervaring – met Havit kun je jezelf onderdompelen in een driedimensionale audioscène. De mogelijkheid om de richting van binnenkomende geluiden, zoals voetstappen van vijanden of verre explosies, nauwkeurig te lokaliseren, geeft je een voordeel in het spel.

12Havit/H2002Y/2

Naadloze teamcommunicatie

De zeer gevoelige, omnidirectionele microfoon zorgt voor naadloze teamcommunicatie, vergemakkelijkt de samenwerking en vergroot uw kansen op de overwinning. U kunt de positie ervan binnen een bereik van 360° aanpassen of hem volledig losmaken. De geïntegreerde multifunctionele kabelafstandsbediening biedt extra gemak, waardoor u het volumeniveau snel kunt aanpassen of de microfoon kunt dempen, waardoor snelle reacties mogelijk zijn in dynamisch veranderende spelomstandigheden.

12Havit/H2002Y/4

Speel op verschillende platforms

De HAVIT GAMENOTE H2002Y-hoofdtelefoon is uitgerust met een standaard 3,5 mm audio-aansluiting, waardoor hij een uitstekende oplossing is voor gamers die verschillende apparaten gebruiken, zoals PS4, Xbox of pc. Geniet van eenvoudige connectiviteit en onmiddellijke gereedheid voor actie zonder dat extra adapters nodig zijn.

12Havit/H2002Y/3

Comfort tijdens lange gamesessies

De oorkussens van schuim zorgen voor een uitstekende pasvorm, zonder druk of ongemak te veroorzaken. De hoofdtelefoon weegt slechts 280 gram, waardoor je hem comfortabel kunt gebruiken tijdens het streamen of lange gamesessies, zonder dat je vermoeid raakt. Bovendien kunt u dankzij de verstelbare hoofdband het H2002Y-model aanpassen aan uw individuele behoeften.

12Havit/H2002Y/6
Fabrikant Havit
Model H2002Y
Luidspreker f50mm
Impedantie 32O±15%
Gevoeligheid 96dB±3dB
Frequentierespons 20Hz tot 20kHz
Microfoon Ø6,0×2,7mm
Microfoongevoeligheid -42±3dB
Kabellengte 2,0m±10%
Stekker 3,5 mm


Merk: Havit
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons