Havit - H2002E - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346057
45,59 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


HAVIT H2002E gaming-hoofdtelefoon (zwart)

Ontdek het uitmuntende geluid en comfort met de HAVIT H2002E-gaminghoofdtelefoon. Deze zwarte hoofdtelefoon is perfect voor gameliefhebbers en combineert geluid van hoge kwaliteit, comfort en veelzijdigheid, waardoor elke gamesessie nog boeiender wordt. Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor langdurig comfort en uitzonderlijk helder geluid en is een essentieel accessoire voor elke gamer.

Verstelbare hoofdband en comfort

De HAVIT H2002E-hoofdtelefoon is voorzien van een verstelbare hoofdband die voor elke gebruiker een perfecte pasvorm mogelijk maakt. Deze functie zorgt niet alleen voor meer comfort, maar zorgt ook voor een betere geluidskwaliteit en effectieve akoestische isolatie.

Hoge compatibiliteit

Dankzij het gebruik van een universele 3,5 mm mini-jackplug is deze hoofdtelefoon compatibel met een breed scala aan apparaten. Deze veelzijdigheid maakt ze perfect voor gamers die verschillende platforms gebruiken, van consoles tot personal computers.

Hoogwaardige omnidirectionele microfoon

Een omnidirectionele microfoon met afneembare mogelijkheid is een cruciale functie voor gamers die volledige controle willen over in-game communicatie. De hoge gevoeligheid en geluidshelderheid van de microfoon zorgen ervoor dat elk commando en commentaar duidelijk hoorbaar is voor andere spelers.

Intuïtieve geluidsbediening

Er zit een schakelaar op de hoofdtelefoonkabel waarmee u het volume eenvoudig kunt aanpassen en de microfoon kunt in- of uitschakelen. Deze functionaliteit biedt snelle en gemakkelijke bediening, waardoor je de geluidsinstellingen kunt aanpassen zonder het spel te onderbreken.

Comfortabele oorkussens en lichtgewicht ontwerp

Zachte oorkussens van eiwitleer en een lichtgewicht constructie maken de HAVIT H2002E-hoofdtelefoon uitzonderlijk comfortabel, zelfs tijdens lange gamesessies. Dit comfort is van onschatbare waarde, vooral wanneer een spel focus en uitgebreide betrokkenheid vereist.

 

_1 014_Kleur_10 13__1 013_
Merk Havit
Model H2002E
Zwart
Luidsprekers 50mm
Impedantie 32O15%
Sen sitivity 114±3dB
Frequentierespons 20Hz tot 20kHz
Microfoon 6,0x2,7mm
Type Omnidirectioneel
Microfoongevoeligheid -42±3dB
Kabellengte 2,0 m±10%
Stekker 3,5 mm


Merk: Havit
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons