HOTO - QWKPQ001 - Wijnflesopener

  • Artikelnummer: 2346083
33,94 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


HOTO elektrische wijnopener QWKPQ001

Een familiediner, een diner bij kaarslicht, een ontmoeting met vrienden - in deze en soortgelijke situaties komt de HOTO elektrische wijnopener goed van pas. Met het apparaat kun je een fles in slechts 10 seconden openen, druk gewoon op de speciale knop. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en de antislipafwerking zorgt voor stabiliteit en maakt het gemakkelijk in gebruik.

Eenvoudige bediening

Het apparaat onderscheidt zich door zijn gemakkelijke en intuïtieve bediening. Het is uitgerust met ontkurk- en ontkurkknoppen - het enige wat u hoeft te doen is op de overeenkomstige knop te drukken. De fles wordt na ongeveer 10 seconden geopend. Bovendien werkt het product stil en verwijdert het de kurk volledig. Ook beschikt de QWKPQ001 over een foliesnijder, die tevens dient als afdekking voor de opener en waarmee u het product rechtop kunt bewaren.

Krachtige motor

De opener garandeert een efficiënte werking, dankzij de krachtige motor waarmee het product is uitgerust. Daarnaast heb je 4 AA-batterijen nodig om het apparaat van stroom te voorzien (alkalinebatterijen worden aanbevolen). Hiermee kunt u ongeveer 170 flessen openen.

Minimalistisch en praktisch

De HOTO elektrische wijnopener is een geweldige aanvulling op elke keuken. Door het cilindrische ontwerp ligt het toestel goed in de hand en de duurzame en matte PC-afwerking zorgt voor stabiliteit. De diameter van de opener is 36 mm, waardoor het product op de meeste flessen past. Bovendien kunt u dankzij een transparant venster tijdens het ontkurken goed kijken.

Fabrikant HOTO
Model QWKPQ001
Afmetingen 59,9 x 44,7 x 185,4 mm
Gewicht Ongeveer 250 g
Nominale spanning 6V
Nominaal vermogen 15 W
Werktemperatuur 10°C ~ 40°C
Opslagtemperatuur 10°C ~ 50°C
Opslagvochtigheid =90%RV
Voeding x4 AA
Materiaal ABS, roestvrij staal ijzer


Merk: HOTO
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 250 g
Afmetingen (mm): 59,9 x 44,7 x 185,4 mm
Materiaal: Staal
Type product: Wijnflesopeners