HOTO - QWCQB003 - Luchtpomp

  • Artikelnummer: 2346768
84,87 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


HOTO Luchtpomp PRO QWCQB003 mini-autocompressor

Mini autocompressor van HOTO is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere bestuurder. Met dit handige apparaatje kunt u in een mum van tijd lucht bijvullen in uw autobanden, eenwielers en opblaasbare accessoires. De compressor is uitgerust met een display dat realtime drukinformatie geeft, evenals een handig LED-lampje. Intuïtief ontwerp, eenvoudige bediening en efficiënte bediening zijn de kenmerken die dit apparaat in elke situatie betrouwbaar maken.

Hoto/QWCQB003/3

Eenvoudige bediening

Het oppompen van banden levert geen problemen op. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste waarde in te stellen in een van de beschikbare modi - automodus (36 psi), motorfietsmodus (35 psi), fietsmodus (45 psi) of balmodus (8 psi), en vervolgens het apparaat starten met een druk op de knop. Zodra de geplande waarde is bereikt (de foutmarge is 1 psi), stopt de compressor automatisch met pompen. Daarom is het gebruik van de Air Pump Pro zo eenvoudig en veilig!

Hoto/QWCQB003/1

Voor elke bestuurder

De nieuwe versie van de compressor is op veel manieren verbeterd. Nu kunt u naast PSI- en Bar-eenheden ook kPa gebruiken. Bovendien is de meegeleverde slang verlengd tot 70 cm, zodat je ook grotere banden van voertuigen zoals SUV's etc. zonder problemen lucht kunt bijvullen. Bovendien is de compressor 85% efficiënter vergeleken met het vorige model - we zijn erin geslaagd de pomptijd terug te brengen van 130 naar slechts 70 seconden!

Hoto/QWCQB003/2

Efficiënte werking

Het apparaat is ideaal voor op reis en in vele andere scenario's. Dankzij een krachtige batterij van 2500 mAh kan een volledig opgeladen exemplaar de lucht van maximaal 15 banden bijvullen! Ook opmerkelijk is het verbeterde warmteafvoersysteem, waardoor de compressor niet oververhit raakt en geen gevaar oplevert.

Hoto/QWCQB003/5

Tips inbegrepen

Met de minicompressor krijgt u een reeks populaire sproeiers en naalden die het hanteren van banden van auto's en motorfietsen, evenals ballen, gemakkelijker maken. Je bergt alle accessoires op in een handige, strakke tas, zodat je ze bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt!

Hoto/QWCQB003/7

Inbegrepen

  • HOTO Luchtpomp PRO mini-autocompressor
  • Snelle verbindingsadapter
  • Pompnaald
  • Franse mondstukadapter
  • Spuitadapter
  • Opbergtas
  • Type C-oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant HOTO
Model QWCQB003
Productgrootte Ongeveer 192,45 x 128,35 x 55,5 mm
Productgewicht Ongeveer 850 g
Lengte luchtslang Ongeveer 700 mm (inclusief Amerikaanse luchtventielpoort, geen schroefdraad)
Batterijtype Oplaadbare lithium-ionbatterij
Geluidsniveau Ongeveer 80 dB (gemeten op een afstand van 1 m van het product)
Batterijcapaciteit 2500mAh 27Wh
Nominale spanning 5V?=3A
Nominale spanning 10.8V
Oplaadtijd Ongeveer 3 uur


Merk: HOTO
Doelgroep: Unisex
Type product: Luchtpompen