Green Cell - UPS07 - Voedingseenheid

  • Artikelnummer: 2346082
122,41 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Green Cell AiO UPS 800VA 480W ononderbroken voeding.

Een ononderbroken stroomvoorziening (UPS) is een apparaat dat is ontworpen om stroom te leveren wanneer ons huis of onze werkplek geen elektriciteit meer heeft. Een plotselinge storing kan niet alleen het verlies van belangrijke gegevens veroorzaken, maar ook schade aan elektronische apparatuur. Met een ononderbroken stroomvoorziening hebben we tijd om de resultaten van ons werk op te slaan en het apparaat veilig uit te schakelen. De UPS kan de rol van het stopcontact overnemen en de stroom behouden, zelfs bij grote en langdurige spanningsschommelingen. Wanneer er stroom op het stopcontact staat, accumuleert de UPS energie in de batterij, waardoor aangesloten apparaten voldoende overspanningsbeveiliging krijgen.

Green-Cell/UPS07/1

Altijd de controle

Om alle functies van de Green Cell UPS te kunnen benutten, is er speciale software ontwikkeld die geavanceerd beheer van het apparaat mogelijk maakt. De applicatie garandeert een eenvoudige en intuïtieve bediening, zodat het gebruik ervan geen enkele problemen zal opleveren. Het programma biedt een realtime weergave van meetgegevens, waaronder in- en uitgangsspanningen, UPS-belastingsfrequentie, apparaattemperatuur en batterijcapaciteit. Programmeer automatische systeemuitschakeling, stel meldingen en e-mailwaarschuwingen in bij het overschakelen naar batterijvoeding. U kunt deze en nog veel meer functies verkennen door speciale software te downloaden.

Green-Cell/UPS07/2

Met oog voor detail

Bij het ontwerpen van UPS'en hebben we aan elk aspect gedacht. Door maximale functionaliteit te combineren met een uniek ontwerp, hebben we een apparaat gecreëerd dat er geweldig uitziet en in elke omgeving past. Om het gebruik van de UPS zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we deze bovendien uitgerust met een gemakkelijk afleesbaar LCD-display, dat u informeert over veel belangrijke parameters voor de werking van de voeding.

Green-Cell/UPS07/3

Type UPS

Lijn-interactieve AVR UPS'en zijn een verbeterde versie van de offline voeding. Ze zijn uitgerust met een automatische spanningsstabilisator, die niet alleen beschermt tegen stroomuitval, maar ook tegen storingen in het netwerk. Deze voedingen garanderen de volledige veiligheid van alle apparatuur die op de UPS is aangesloten.

Green-Cell/UPS07/4

Hoge efficiëntie

Power geeft aan hoeveel en welke apparaten de voeding van stroom kan voorzien. Om aan de eisen van gebruikers te voldoen, zijn Green Cell UPS'en uitgerust met AGM-batterijen van de hoogste kwaliteit, die een levensduur van meer dan 5 jaar bereiken en zo de beste efficiëntie garanderen. Om ervoor te zorgen dat de UPS zijn taak volledig vervult, moet u een model kiezen waarvan het vermogen groter is dan het totale vermogen van de aangesloten apparaten.

Green-Cell/UPS07/5

Extreem korte schakeltijd

Het is de schakeltijd die bepaalt hoe snel de UPS zal reageren in geval van een stroomstoring. Hoe lager de waarde, hoe beter de UPS. Green Cell Power Proof ononderbreekbare voedingen garanderen de kortste schakeltijden, zodat ze direct reageren op stroomuitval en volledige veiligheid voor uw documenten en apparaten wordt gegarandeerd.

Green-Cell/UPS07/6
Fabrikant Groene cel
Model UPS07
Kracht 480 W
Schijnbaar vermogen 600VA - 999VA
Ingangsfrequentie 50/60 Hz
Uitgangsfrequentie 50Hz of 60Hz (automatische detectie)
Ingangsspanning 220/230/240 V
Uitgangsspanning 230 V
Typische oplaadtijd 6-8 uur
Overspanningsbeveiliging RJ45 (100Mb/s)
Bescherming Thermische, overspannings- en kortsluitbeveiliging
Sockets 6x Schuko (3x batterijback-up + 3x stopcontacten met overspanningsbeveiliging)
Communicatie USB
Indicator LCD
Responstijd 2-6 ms
Batterij 1x 12V/9Ah
Afmetingen 270 x 190 x 92 mm
Gewicht 4,9 kg


Merk: Green Cell
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 270 x 190 x 92 mm
Type product: Voedingseenheden