Green Cell - HP107 - Batterij

  • Artikelnummer: 2346481
63,66 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Green Cell CS03XL batterij voor HP EliteBook 745 G3 755 G3 840 G3 848 G3 850 G3 HP ZBook 15u G3

Geef uw laptop een nieuw leven met de Green Cell-batterij. Door het gebruik van hoogwaardige componenten en een perfecte pasvorm herstelt u de mobiliteit van uw laptop. U kunt hem eenvoudig in uw apparaat plaatsen en u bent verzekerd van volledige compatibiliteit met de elektronica en software van uw notebook. Om de hoogst mogelijke prestaties en duurzaamheid te bereiken, maakt de batterij gebruik van hoogwaardige Green Cell lithium-ioncellen, de modernste besturingselektronica en een behuizing van duurzaam ABS-kunststof. De gehele unit is nauwkeurig vervaardigd en grondig getest.

Green-Cell/HP107/1

Hoogwaardige lithium-ioncellen van Green Cell

Green Cell Li-Ion-cellen zijn beproefde oplaadbare batterijen met een hoge, reële capaciteit, hoge duurzaamheid en geen geheugeneffect. Ze vormen het hart van de accu en zorgen voor een lange levensduur. Het gebruik ervan vertaalt zich in een hoge capaciteit van 3400 mAh - 20% meer dan andere batterijen met merkloze cellen van lage kwaliteit.

Green-Cell/HP107/2

Lange looptijd

Afhankelijk van de configuratie van de laptop en de bedrijfsmodus gaat de batterij 3 uur tot 12 uur mee. De cellen gaan tot 1.000 oplaadcycli mee, wat zich vertaalt in 2-3 jaar probleemloos gebruik. Hun capaciteit neemt zeer langzaam af en na 300 laadcycli (ca. 1 jaar gebruik) behouden ze nog steeds meer dan 80% van hun capaciteit

Green-Cell/HP107/3

Moderne besturingselektronica

Dankzij deze communiceert de batterij met de laptop en geeft informatie over de laadstatus, de resterende gebruiksduur of de tijd om volledig op te laden. De meeste modellen maken gebruik van elektronica van het gerenommeerde bedrijf Texas Instruments, die ook in de originele batterijen is gebruikt. Dit zorgt voor een 100% match met de elektronica en drivers van de computer - de batterij communiceert met de laptop precies zoals de originele batterij. De batterij beschikt ook over geavanceerde bescherming tegen overmatige ontlading, overmatige ontlading en thermische beveiliging om een ??goede en veilige werking te garanderen.

Green-Cell/HP107/4

Precisievakmanschap

Materialen van topkwaliteit en een nauwkeurig gereproduceerde vorm zorgen ervoor dat de batterij perfect in het laptopchassis past en eenvoudig te installeren is, waardoor de gevoelige cellen en elektronica veilig blijven.

Green-Cell/HP107/5

Vervang de batterij, niet de gehele hardware!

Een nieuwe batterij is een beter en voordeliger alternatief dan het vervangen van uw computer. U bespaart niet alleen geld, maar u draagt ??ook zorg voor het milieu. Uw favoriete laptop krijgt een nieuw leven en wij zorgen voor de recycling. We zamelen gebruikte batterijen in al onze winkels in en financieren activiteiten om de terugwinning en recycling van batterijen te bevorderen en te ondersteunen.

Green-Cell/HP107/6
Fabrikant Groene cel
Model HP107
Capaciteit 3400 mAh
Spanning 11.4V
Celtype Li-polymeer
Celfabrikant Groene cel
Conditie Gloednieuw
Serie Polymeer
Bedrijfstijd 3 tot 12 uur
Diepontladingsbeveiliging Ja
Overbelastingsbeveiliging Ja
Kleur Zwart


Merk: Green Cell
Doelgroep: Unisex
Type product: Batterijen