Green Cell - CHARGC03 - Oplader

  • Artikelnummer: 2346489
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar


Green Cell GC ChargeSource 3 3xUSB 30W-oplader met Ultra Charge en Smart Charge snelladen.

De GC ChargeSource-oplader beschikt over 3 snelle poorten voor nog meer gemak. Hierdoor bespaar je tijd en ruimte door meerdere apparaten tegelijkertijd op de maximaal mogelijke snelheid op te laden. Bovendien gaat functionaliteit bij Green Cell hand in hand met esthetiek!

Green-Cell/CHARGC03/1

3 snelle poorten

Ultra Charge 18W is de eigen technologie van Green Cell waarmee u uw apparaten tot 3,5 keer sneller kunt opladen. Het is volledig compatibel met Quick Charge 3.0, Apple 2.4A, Huawei FCP en Samsung AFC. Smart Charge 12W is een slimme USB-poort die zelf het optimale laadvermogen voor elk apparaat aanpast.

Green-Cell/CHARGC03/2

Verander uren in minuten

We weten dat uw tijd telt. Daarom laden de snelle poorten van de GC ChargeSource 3-oplader uw smartphone in 30 minuten tot 70% op! Met Green Cell bent u binnen een paar minuten weer aan de slag!

Green-Cell/CHARGC03/3

Uniek ontwerp

De hogesnelheidspoorten van de ChargeSource 3 zijn ingesloten in een extreem lichtgewicht, kleine en stijlvolle behuizing. Dankzij het ontwerp in zakformaat past u hem gemakkelijk in zelfs de kleinste bagage, en de 3 snelle poorten zorgen voor efficiënt opladen.

Green-Cell/CHARGC03/4

Verbind elk apparaat met een USB-poort

Met de GC ChargeSource 3 kunt u alle compatibele apparaten opladen, ongeacht het type poort dat ze hebben. Smartphones, tablets, smartwatches, draadloze hoofdtelefoons of zelfs de Nintendo Switch - het enige wat je nodig hebt is de juiste kabel en onbeperkte toegang tot energie wordt werkelijkheid.

Green-Cell/CHARGC03/5

Gegarandeerde veiligheid

De netlader is een functioneel apparaat dat tevens een veilig gebruik garandeert. Het is uitgerust met overspanningsbeveiliging, kortsluitbeveiliging en temperatuurbewaking. Dit geeft u de zekerheid dat uw apparaten voldoende beschermd zijn.

Green-Cell/CHARGC03/6
Fabrikant Groene cel
Model CHARGC03
Vermogen 30 W
Uitvoer USB x 3, DC 5V 2,4A x2, DC 12V 1,5A x1
Invoer 100~240V 1A MAX. 50/60Hz
Snellaadtechnologie Green Cell Ultra Charge
Compatibele snellaadtechnologieën QC 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A
Oververhittingsbeveiliging: Ja
Overspanningsbeveiliging: Ja
Kleur: Zwart
Poorten: 3 x USB
Type oplader: net
Afmetingen: 88,1 × 49,2 × 27,1 mm
Gewicht: 106 g


Merk: Green Cell
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 88,1 x 49,2 x 27,1 mm
Type product: Laders

Contactgegevens