Geomag - 023 - Magnetisch bord

  • Artikelnummer: 2346324
47,01 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Magnetische Pro-L Panelen 75 stuks GEOMAG GEO-023 stenen.

De Geomag Pro-L Panelen-set is ontworpen om jonge geesten ouder dan 8 jaar te inspireren tot creativiteit en technisch denken. Het bestaat uit maar liefst 75 elementen en maakt het bouwen van complexe 3D-structuren mogelijk. Door dit te doen, maakt het gebruik van de kracht van magnetische aantrekkingskracht en vergemakkelijkt het een begrip van het polariteitsprincipe, wat een beter begrip van de basisprincipes van de natuurkunde mogelijk maakt.

Meer kracht, meer mogelijkheden

De unieke magnetische sticks van Geomag Pro-L onderscheiden zich door hun krachtige aantrekkingskracht en zorgen ervoor dat de allerkleinsten de werking van polariteit beter kunnen begrijpen. Hierdoor maakt de set niet alleen het creëren van sterkere en stabielere structuren mogelijk, maar heeft het ook een educatieve dimensie. Als gevolg hiervan kunnen jonge ingenieurs met verschillende ontwerpen experimenteren terwijl ze de basisprincipes van geometrie en natuurkunde verkennen.

STEM-onderwijs versterken

De set Pro-L Panels gaat niet alleen over plezier maken, maar ook over het leren van nieuwe vaardigheden. Het ondersteunt onderwijs op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) door onderzoek en begrip van de principes van magnetisme en ruimtelijke structuren aan te moedigen.

Natuurkunde in actie

Het bouwen van modellen met de Geomag Pro-L-set is als een praktische natuurkundeles, waarbij elke magnetische stok, metalen bal of paneel een demonstratie wordt van de krachten van aantrekking en afstoting. Op deze manier leren kinderen niet alleen door te doen, maar zien ze ook de resultaten van hun werk op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Inbegrepen

  • 26x magneetstick
  • 20x metalen kogel
  • 14x driehoekig paneel
  • 12x vierkant paneel
  • 3x vijfhoekig paneel

 

_101 6_
Fabrikant Geomag
Naam Pro-L Panelen
Model GEO-023
Leeftijd kind Vanaf 8 jaar
Aantal elementen in de set 75


Merk: Geomag
Doelgroep: Unisex
Type product: Magnetische borden