GameSir - X2 Pro White - Draadloze gamecontroller

  • Artikelnummer: 2346818
88,25 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


GameSir X2 Pro witte controller met telefoonhouder

De GameSir X2 Pro Black-controller is een moderne oplossing voor liefhebbers van mobiel gamen. Het beschikt over een directe USB-C-verbinding, geen invoervertraging en de mogelijkheid om je telefoon op te laden tijdens het gamen. Met de GameSir-app maakt de controller toetstoewijzing en compatibiliteit mogelijk met apps die controllers niet standaard ondersteunen. De duurzaamheid, bouwkwaliteit en extra accessoires maken het een uitstekende keuze voor elke gamer.

Directe USB-C-verbinding

De GameSir X2 Pro-controller biedt een directe verbinding met je telefoon via een USB-C-poort. Deze functie zorgt niet alleen voor een snelle en stabiele verbinding, maar elimineert ook eventuele invoervertraging, wat cruciaal is voor gamen. Dankzij deze oplossing is de game-ervaring soepel en responsief, wat het gebruikerscomfort aanzienlijk vergroot.

Pass-Through-opladen

Een van de unieke kenmerken van de controller is de pass-through-oplaadmogelijkheid. Hierdoor kun je je telefoon opladen tijdens het gamen, wat ontzettend praktisch is en lange gamesessies mogelijk maakt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Deze oplossing is vooral gunstig voor gamers die vele uren besteden aan het spelen van hun favoriete games.

Personalisatie met GameSir-app

De GameSir-app opent nieuwe mogelijkheden voor personalisatie. Gebruikers kunnen sleutels toewijzen op basis van hun voorkeuren, wat vooral handig is in games die snelle en nauwkeurige reacties vereisen. Dankzij de app kan de controller ook werken met apps die doorgaans geen controllers ondersteunen, waardoor het aanbod aan compatibele games aanzienlijk wordt uitgebreid.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

De GameSir X2 Pro-controller is uitgerust met Kailh-microschakelaars, die een levensduur van maximaal 3 miljoen klikken garanderen, en analoge triggers met Hall Effect Magnetic Sensors. De bouwkwaliteit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor precisie in de bediening, wat essentieel is voor veeleisende gamers.

Comfort en ergonomie

De controller weegt slechts 179 gram en de afmetingen zorgen voor comfortabele grip en manipulatie tijdens het gamen. Bovendien bevat het pakket thumbstick-covers die kunnen worden aangepast aan individuele behoeften, waardoor het gebruikerscomfort wordt vergroot.

Pakketinhoud

  • Controller x 1
  • Zaak x 1
  • Concave duimstokafdekking x 2
  • Convexe duimstokafdekking x 2
  • Xbox Game Pass Ultimate-kaart x 1
  • Gebruikershandleiding x 1
  • Bedankt en ondersteuningskaart na verkoop x 1
  • GameSir-sticker x 1
  • Certificaat x 1

 

_1 021_0,6 mm_102 1_184 x 85 x 37 g
Merk GameSir
Model X2 Pro
Kleur Wit
Levensduur 3 miljoen klikken
Microschakelaars Kailh
Knopactiveringsafstand
Knopactivering Kracht 75±10g
Gewicht 179g
Afmetingen
Analoge triggers Ja, magnetische sensoren met Hall-effect
Analoge joysticks Ja, Alps
Compat ibility Telefoons met een lengte van 110-179g


Merk: GameSir
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 179 g
Afmetingen (mm): 184 x 85 x 37 cm
Type product: Accessoires