Freewell - FW-SH-GANM55 - Lens

  • Artikelnummer: 2346175
182,40 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Gouden 1,55x anamorfisch filter van Freewell voor Galaxy en Sherpa

Ontdek de essentie van mobiele cinematografie met het Freewell 1,55x anamorfe filter, dat de mogelijkheden van uw smartphone vergroot en het maken van meesterwerken eenvoudiger maakt. Dankzij het PRESS TWIST LOCK montagesysteem ben je altijd klaar om unieke momenten vast te leggen. Dit accessoire is bedoeld voor hoesjes uit de Sherpa- en Galaxy-serie.

Freewell/FW-SH-GANM55/1

Verfijnd montagesysteem

Het Freewell-filter is ontworpen voor filmmakers die waarde hechten aan hun tijd en maakt gebruik van het intuïtieve PRESS TWIST LOCK-montagesysteem, dat een snelle en veilige bevestiging van de lens op uw apparaat garandeert. Een kleine draai is voldoende om het filter vast te zetten, zodat u zich kunt concentreren op het creëren zonder technische problemen te ondervinden.

Freewell/FW-SH-GANM55/3

De betekenis van details

Het Freewell anamorfe filter zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals een hoge brekingsindex en minimale dispersie, zorgt het voor kristalheldere helderheid en onberispelijke scherpte van het midden tot aan de randen van het frame. Dit accessoire zet nieuwe normen op het gebied van filmmaken met smartphones.

Freewell/FW-SH-GANM55/6

Laat je fantasie de vrije loop

Het bereiken van een beeldverhouding van 2,76:1, typisch voor filmproducties, was nog nooit zo eenvoudig! Het Freewell anamorfe filter comprimeert het beeld horizontaal, waardoor uw creatieve mogelijkheden worden uitgebreid en u in elke opname meer ruimte kunt vastleggen.

Freewell/FW-SH-GANM55/4

Laat je betoveren door de kleuren

Met het goudfilter kunt u warmte en een retrosfeer in uw materialen brengen. Dit zal gemakkelijk de toon en sfeer van uw verhalen benadrukken. Bovendien kunt u de kwaliteit van uw creativiteit verhogen door uzelf uit te rusten met afzonderlijk verkrijgbare ND-, MIST- of CPL-filters.

Freewell/FW-SH-GANM55/5
Fabrikant Freewell
Model FW-SH-GANM55
Compatibiliteit Compatibel met hoesjes uit de Sherpa- en Galaxy-serie


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Type product: Lenzen