Freewell - FW-MN4-CPL - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346659
48,59 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Filter CPL Freewell voor DJI Mini 4 Pro

Frewell-filter speciaal ontworpen voor DJI Mini 4 Pro-modellen. CPL (Circular Polarizing Filter) optische filters worden gekenmerkt door het feit dat ze schittering verminderen, de kleurverzadiging en het contrast verbeteren en de scherptediepte vergroten. Ze zijn vooral handig bij landschapsfotografie, waar schittering op water, bladeren of ramen gebruikelijk is. Het filter valt op door zijn hoogwaardige afwerking en heeft een aantal tests doorstaan ??om de veiligheid voor uw apparaten te bevestigen. In de set vindt u ook een hoesje voor het filter.

Freewell/FW-MN4-CPL/1

Zorg voor de hoge kwaliteit van uw foto's

Dit circulair polarisatiefilter is ontworpen om gereflecteerd licht van verschillende oppervlakken te verminderen en tegelijkertijd kleurneutraliteit te garanderen. Het lichtgewicht CPL-filter is gecoat met een speciale coating die zorgt voor een optimale beeldkwaliteit. Uw foto's krijgen nog meer diepte en maken indruk met natuurlijke, heldere beelden!

Freewell/FW-MN4-CPL/2

GimbalSafe-technologie

Freewell streeft naar vakmanschap van hoge kwaliteit en onderwerpt zijn producten aan strenge tests, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw drone veilig zal zijn. Elk filter heeft een ultralicht frame dat uw apparaat niet zwaar belast en de balans ervan niet beïnvloedt.

Freewell/FW-MN4-CPL/3

Beschermende coating

Voor de beste resultaten bij buitenopnamen heeft het filter een speciale coating gekregen, waardoor het stof- en krasbestendig is. Bovendien voorkomt de oleofobe coating vetvlekken en vingerafdrukken, waardoor het schoonhouden van het filter geen probleem is. Er wordt ook een etui meegeleverd waarin u het filter eenvoudig kunt opbergen.

Freewell/FW-MN4-CPL/4

Inbegrepen

  • Filter
  • geval
  • doek
Fabrikant Freewell
Model FW-MN4-CPL
Compatibiliteit Mini 4 Pro
Filtertype CPL
Optische coatings Stofdicht, krasbestendig, oliebestendig


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Type product: Camerafilters