Freewell - FW-MC3-SPLITND - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346700
108,18 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Set van 4 split ND Freewell-filters voor DJI Mavic 3

Freewell's Split ND-filterset van 4 is een must-have accessoire voor iedereen die een evenwichtige belichting wil bereiken en prachtige landschappen wil vastleggen met de DJI Mavic 3-drone. De set bevat vier Split ND-filters (Split Neutral Density) - een UV/ND8-filter, een ND2/ND16-filter, een ND4/ND32-filter en een ND8/ND64-filter om de hoeveelheid licht die de lens binnenkomt te regelen en de juiste belichting te bereiken .

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/2

Met verschillende lichtomstandigheden in gedachten

Op zoek naar een manier om adembenemende beelden te maken onder verschillende lichtomstandigheden? Freewell-filters helpen u daarbij! De kit wordt geleverd met 4 verschillende ND-filters die de hoeveelheid licht die de lens bereikt verminderen, waardoor je in elke situatie de perfecte belichting krijgt. Tot uw beschikking staan ??een UV/ND8-filter, een ND2/ND16-filter, een ND4/ND32-filter en een ND8/ND64-filter - nu kunt u de filterwaarde eenvoudig aanpassen aan de omstandigheden. Of u nu foto's wilt maken in fel zonlicht of een onscherp effect wilt bereiken, met de Freewell bereikt u verbluffende resultaten!

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/5

Hoogwaardige afwerking

De filters zijn gemaakt van hoogwaardig Duits optisch glas, dat ongelooflijk goed bestand is tegen krassen, stof of olievlekken. Zo weet je zeker dat ze lang in topconditie blijven! Je zult er geen probleem mee hebben om ze te passen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat ze de werking van uw drone verstoren! Er wordt ook een hoesje meegeleverd om de filters veilig te houden en te beschermen tegen schade.

/Freewell/FW-MC3-SPLITND/3

Inbegrepen

  • UV/ND8-filter
  • ND2/ND16-filter
  • ND4/ND32-filter
  • ND8/ND64-filter
  • geval
Fabrikant Freewell
Model FW-MC3-SPLITND
Compatibiliteit DJI Mavic 3
Gewicht 3,1 g


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 3,1 g
Type product: Camerafilters