Freewell - FW-M3P-ND2000 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346665
35,17 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Freewell ND2000-filter voor DJI Mavic 3 Pro

Freewells ND2000-filter helpt de hoeveelheid licht die de sensor van de camera bereikt te verminderen, waardoor de originele kleuren en details behouden blijven. Het is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren bij het maken van opnamen met lange sluitertijden, waardoor de deur wordt geopend voor creatieve experimenten. Of u nu een professionele fotograaf of een liefhebber bent, het ND2000-filter helpt u geweldige resultaten te bereiken. Bovendien is hij gemaakt van Duits optisch glas, waardoor hij bestand is tegen water, olie en stof.

Freewell/ FW-M3P-ND2000/1

Effectieve prestaties

Freewells ND2000-filter zorgt voor een effectieve vermindering van schitteringen, zodat u gemakkelijk opnamen kunt maken met realistische kleuren en uitstekend contrast. Het product helpt u ook de belichtingsinstellingen van uw camera te beheren wanneer u buiten foto's maakt of opnamen maakt.

Freewell/ FW-M3P-ND2000/2

Doordacht ontwerp

Het ontwerp van het ND2000-filter is tot in het kleinste detail verfijnd. Bij de productie werd Duits optisch glas gebruikt. Het product is krasbestendig en dankzij een speciale coating waterdicht, stofdicht en oliebestendig. Bovendien weet je dankzij de door Freewell ontwikkelde Gimbal Safe technologie zeker dat het product geen negatieve invloed heeft op de prestaties van je drone.

Freewell/ FW-M3P-ND2000/3
Fabrikant Freewell
Model FW-M3P-ND2000
Filtertype ND2000
Materiaal Duits optisch glas
Compatibiliteit DJI Mavic 3 Pro


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Materiaal: Glas
Type product: Camerafilters