Freewell - FW-M3C-ND32/PL - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346113
38,24 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Freewell ND32/PL hybride filter voor DJI Mavic 3 Classic

Het ND32/PL-filter vermindert effectief de hoeveelheid licht die de lens binnenkomt. Je kunt hem met succes gebruiken op zonnige dagen om uitzonderlijke foto's vol levendige kleuren te maken. Bovendien heeft het lage gewicht (3,8 g) van het filter geen invloed op de vlucht van de Mavic 3 Classic, en zorgt de hoogwaardige constructie voor duurzaamheid van het product. De set bevat tevens een etui voor het veilig opbergen van het filter en een schoonmaakdoekje.

Verbluffende foto's

Het Freewell ND32/PL-filter combineert de functies van een neutraal en polariserend filter. Het resultaat is een effectieve reflectiereductie en polarisatie, waardoor opnamen kunnen worden gemaakt die worden gekenmerkt door een realistische kleurweergave. Bovendien biedt het product controle over de belichtingsinstellingen van de camera wanneer u buitenshuis fotografeert of filmt, en biedt het een compensatie van 5 stops, wat snellere sluitertijden mogelijk maakt.

Verfijnd ontwerp

Het filter is gemaakt van Duits optisch glas, dat bestand is tegen stof, krassen en olievlekken. Bovendien heeft de neutrale coating geen negatieve invloed op de kleur van de foto's, waardoor je hoogwaardige materialen vol levendige kleuren kunt creëren. Bovendien is het gewicht van het filter niet groter dan 3,8 g, dus dit heeft geen invloed op de vlucht van de drone.

In de set

  • Filter
  • Case

  • Reinigingsdoek

 

Fabrikant Freewell
Model FW-M3C-ND32/PL
Gewicht 3,8 g
Materiaal Optisch glas
Compatibiliteit DJI Mavic 3 Klassiek


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 3,8 g
Materiaal: Glas
Type product: Camerafilters