Freewell - FW-A3-ALD - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346414
134,83 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Filters Freewell All-Day voor DJI Air 3 (8-pack)

De All Day Kit is een complete set van 8 filters ontworpen voor DJI Air 3. De set bevat ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000 en ND2000 filters, zodat je om de hoeveelheid licht die de lens binnendringt te verminderen en geavanceerde effecten te bereiken, zoals het verminderen van schittering op het wateroppervlak terwijl de belichtingstijd wordt verlengd. Maak adembenemende foto's en experimenteer met Freewell-filters! De set bevat een speciaal hoesje voor het opbergen van filters en een schoonmaakdoekje.

Freewell/FW-A3-ALD/1

CPL-filter

Het CPL-polarisatiefilter is ontworpen om het licht dat door verschillende oppervlakken wordt gereflecteerd te verminderen, terwijl de kleurneutraliteit wordt gegarandeerd. Het is lichtgewicht en gecoat met een speciale laag die zorgt voor een optimale beeldkwaliteit. Uw foto's krijgen nog meer diepte en zullen verrukken door hun natuurlijkheid.

Freewell/FW-A3-ALD/4

ND1000/ND2000-filters

ND (Neutral Density) optische filters zorgen ervoor dat het licht dat de sensor van de camera bereikt, wordt verminderd zonder de kleur of tint van de foto te veranderen. Deze filters zijn erg handig wanneer we de belichtingstijd moeten verlengen of de scherptediepte moeten vergroten terwijl we de juiste belichting behouden. De filters zorgen voor een vermindering van het licht met respectievelijk 10/11 stops. Als gevolg hiervan verkrijgt u onscherpte van bewegende elementen - b.v. water of wolken.

Freewell/FW-A3-ALD/3

ND/PL Optische filters

De set bevat 5 verschillende ND/PL-filters. Dit is een combinatie van ND (Neutral Density) en CPL (Circular Polarizing) filters. Ze combineren de eigenschappen van beide filters, waardoor je fantastische effecten kunt bereiken. Ze worden gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen en de belichtingstijd te verlengen. Op uw foto's kunt u het effect van onscherp water of wolken bereiken. Bovendien maken ND/PL-filters de vermindering van lichtreflecties van oppervlakken zoals water, glas, enz. mogelijk. Door de filters te gebruiken, kunt u duidelijkere, natuurlijkere landschapsfoto's maken. ND/PL-filters zijn verkrijgbaar in verschillende graden van lichtreductie en polarisatie, waardoor ze kunnen worden aangepast aan specifieke lichtomstandigheden en het effect dat u belangrijk vindt.

Freewell/FW-A3-ALD/2

Inbegrepen in de set

  • Filters (ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000)
  • Case
  • Reinigingsdoekje
Fabrikant Freewell
Model FW-A3-ALD
Compatibiliteit DJI Lucht 3
Filtertype ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL, CPL, ND1000, ND2000
Optische coatings Stofdicht, krasbestendig, oliebestendig


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Type product: Camerafilters