Freewell - FW-77M2-GL1/4 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346675
91,20 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Glow Mist 1/4 Freewell M2-serie 77 mm filter.

Maak uitzonderlijke foto's met indrukwekkende kwaliteit. Het Glow Mist 1/4-filter vermindert op milde wijze het contrast en creëert een zachte gloed rond lichtbronnen. Bovendien beschermt een zonnekap met handige grip de lens tegen vuil en beschadigingen, en dankzij een magnetische adapter kunt u het filter eenvoudig monteren. Bovendien maakt een speciale hoes het gemakkelijk om het product op te bergen.

Verschillende gebruiksscenario's

Met het diffusiefilter Glow Mist 1/4 kunt u het effect van subtiele vervaging van het beeld bereiken, waardoor u het effect van een te scherp, onnatuurlijk beeld vermijdt. Het product vermindert het contrast in lage mate en creëert een subtiele gloed rond de lichtbron. Als resultaat is het toonbereik van het beeld breder en lijken de overgangen tussen lichte en donkere gebieden vloeiender.

Verfijnd ontwerp

Het Freewell-filter is gemaakt van Duits optisch glas en is gemaakt met behulp van een meerlaags coatingproces, dat niet alleen uitstekende krasbescherming biedt, maar ook een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Hij is water-, stof- en oliebestendig en garandeert betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Snelle en eenvoudige installatie

Geniet van snelle filterwisselingen en maak je geen zorgen dat je de perfecte opname mist. Dankzij het magnetische systeem verwissel je filters in een handomdraai. Vergeet het vervelende aan- en losschroeven van filters. Het duurt slechts één seconde om een ??nieuw filter toe te passen. Dankzij de grotere magnetische kracht is de houder betrouwbaar, wat betekent dat u zich kunt concentreren op het maken van geweldige opnamen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.

Inbegrepen

  • Glow Mist 1/4 filter
  • magnetische adapter
  • lenskap met handvat
  • reinigingsdoekje
  • koffer

 

_1021 _
Fabrikant Freewell
Model FW-77M2-GL1/4
Serie M2
Diameter 77 mm
Gewicht 30 g (inclusief magnetisch frame)


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Ø mm: 77
Gewicht: 30 g
Type product: Camerafilters