Freewell - FW-67M2-ND8 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2345984
91,20 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Freewell M2-serie 67 mm ND8-filter.

Maak uitzonderlijke foto's met indrukwekkende kwaliteit. Het ND8-filter vermindert effectief de belichting terwijl de scherpte en kleurverzadiging behouden blijven. Bovendien beschermt een zonnekap met handige grip de lens tegen vuil en beschadigingen, en dankzij een magnetische adapter kunt u het filter eenvoudig monteren. Bovendien maakt een speciale hoes het gemakkelijk om het product op te bergen.

Verschillende gebruiksscenario's

Het ND-filter blijkt een onmisbaar hulpmiddel bij het maken van foto's en video's. Het vermindert effectief de belichting terwijl details en kleurverzadiging behouden blijven. Bovendien verkort het de sluitertijd. Met behulp van de geavanceerde functies van het ND-filter kunt u nauwkeurige en realistischere beelden vastleggen met natuurlijkere kleuren.

Verfijnd ontwerp

Het Freewell-filter is gemaakt van Duits optisch glas en is gemaakt met behulp van een meerlaags coatingproces, dat niet alleen uitstekende krasbescherming biedt, maar ook een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Hij is water-, stof- en oliebestendig en garandeert betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Snelle en eenvoudige installatie

Geniet van snelle filterwissels en maak je geen zorgen dat je de perfecte opname mist. Dankzij het magnetische systeem verwissel je filters in een handomdraai. Vergeet het vervelende aan- en losschroeven van filters. Het duurt slechts één seconde om een ??nieuw filter toe te passen. Dankzij de grotere magnetische kracht is de houder betrouwbaar, wat betekent dat u zich kunt concentreren op het maken van geweldige opnamen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.

Inbegrepen

  • ND8 filter
  • magneetadapter
  • lenskap met handvat
  • reinigingsdoekje
  • koffer

 

_1 016_
Fabrikant Freewell
Model FW-67M2-ND8
Series M2
Diameter 67 mm
Gewicht 21 g (inclusief magnetisch frame)


Merk: Freewell
Doelgroep: Unisex
Ø mm: 67
Gewicht: 21 g
Type product: Camerafilters