Foneng - BL132 Black - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346130
29,35 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


TWS Foneng BL132 draadloze luchtgeleidingsoortelefoon (zwart).

Met de Foneng BL132 klinken je favoriete nummers als nooit tevoren! Air Conduction-technologie zorgt niet alleen voor een natuurlijk en gebalanceerd geluid, maar beschermt ook uw gehoor, zelfs bij langdurig gebruik van de oortelefoon. De lange looptijd van de oortelefoons zorgt ervoor dat je favoriete afspeellijst je urenlang begeleidt en met Bluetooth 5.3-ondersteuning bieden ze een stabiele verbinding over een afstand van maximaal 10 meter.

Foneng/BL132-Black/1

Een doordachte oplossing

De oortelefoons maken gebruik van Air Conduction-technologie voor een uitzonderlijk heldere en gebalanceerde geluidskwaliteit. Of je nu naar muziek, podcasts luistert of telefoneert, je kunt er zeker van zijn dat het geluid altijd van topklasse is. Bovendien minimaliseert de technologie het risico op gehoorbeschadiging, zelfs bij langdurig gebruik van de oortelefoon.

Foneng/BL132-Black/2

Bluetooth 5.3

Verbindingsproblemen behoren tot het verleden! TWS Foneng BL132-oortelefoons ondersteunen de nieuwste versie van Bluetooth 5.3-technologie en bieden een snelle en stabiele verbinding met het geselecteerde apparaat binnen een bereik van maximaal 10 meter, met een lager energieverbruik. De ondersteunde Bluetooth-protocollen - HSP, HFP, A2DP en AVRCP - zorgen voor een soepele overdracht en compatibiliteit met veel apparaten.

Foneng/BL132-Black/3

Nog meer comfort

Het ergonomische ontwerp van de oortelefoon garandeert maximaal comfort, zodat uw oren zelfs na enkele uren gebruik geen ongemak zullen ervaren. De lichtheid en perfecte pasvorm aan de vorm van het oor maken de oortelefoons bijna onmerkbaar, waardoor u ze in elke situatie vrij kunt gebruiken - of het nu tijdens een intensieve training, een wandeling of een lange reis is.

Foneng/BL132-Black/6

Tot 5 bedrijfsuren

Met Foneng BL132-oortelefoons heb je je favoriete geluiden altijd bij je! De ingebouwde oplaadbare batterij biedt maximaal 4 uur telefoongesprekken of maximaal 5 uur muziek afspelen. En wanneer het tijd is om de oortelefoons op te laden, kunt u dankzij het magnetische oplaadetui snel weer naar uw favoriete nummers luisteren.

Foneng/BL132-Black/9
Fabrikant Foneng
Model BL132
Kleur Zwart
Bluetooth-versie 5.3
Bereik Tot 10 m
Bluetooth-protocollen HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Bedrijfstijd 4-5 u
Stand-bytijd 12 u
Oplaadtijd van oplaadcassette 2 u
Oplaadinterface USB-C
Batterijcapaciteit oortelefoon 3,7V / 25 mAh
Batterijcapaciteit van het oplaadetui 3,7V / 230 mAh


Merk: Foneng
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons