Foneng - BL105 White - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346391
31,43 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


AIROHA Foneng BL105 (wit) TWS draadloze hoofdtelefoon met AIROHA-chip.

Op zoek naar de perfecte hoofdtelefoon voor jezelf? De Foneng BL105 werkt niet alleen perfect om naar muziek te luisteren, maar ook om te bellen. Ze zullen je verrassen met uitstekend geluid en een constante en stabiele Bluetooth 5.2-verbinding. Met Foneng beperkt niets je meer!

Foneng/BL105-White/3

Verbluffende geluidskwaliteit

Foneng BL105 zal je, ondanks hun kleine formaat, verrassen met hun uitstekende geluid. Ze onderscheiden zich door een verbluffend high-definition stereogeluid. Hierdoor kun je jezelf verliezen in je favoriete nummers, waar je ook bent.

Foneng/BL105-White/4

Gebruikscomfort

De BL105-hoofdtelefoon is gemaakt met het oog op comfort en is daarom uitgerust met een grote oplaadbare batterij waarmee hij tot 4,5 uur meegaat. Bovendien detecteert deze hoofdtelefoon jouw oor. Wat betekent dit? Muziek wordt afgespeeld terwijl je ze aan hebt, maar wanneer je ze uit je oren haalt, stopt het afspelen automatisch. Bovendien staat er ook een pop-upfunctie tot uw beschikking.

Foneng/BL105-White/2

Draadloze verbinding

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over interferentie of muziekonderbrekingen. Foneng-hoofdtelefoons maken gebruik van Bluetooth 5.2-technologie, wat zorgt voor een constante en stabiele verbinding. Bovendien praat je er ook probleemloos doorheen, want ze zijn voorzien van een microfoon.

Foneng/BL105-White/5
Producent Foneng
Model BL105
Bluetooth-versie 5.2
Oplaadtijd 2 uur
Luistertijd muziek 4,5 uur
Kleur Wit


Merk: Foneng
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Type product: Koptelefoons