FlySky - FS-BS6 - ontvanger

  • Artikelnummer: 2346025
35,12 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


FlySky-ontvanger - BS6

Het is een onmisbaar hulpmiddel voor liefhebbers van RC-modellen die uitstekende controle en betrouwbare connectiviteit willen bereiken. Met 6 PWM-kanalen en een geavanceerd AFHDS 2A-protocol biedt het stabiliteit en precisiecontrole in elke omgeving. Het indrukwekkende bereik van 100 tot 300 meter aan de oppervlakte, ondersteuning voor RSSI-indicator en compatibiliteit met verschillende stroombronnen maken het een veelzijdige oplossing. Weerbestendigheid, veiligheidscertificeringen en compacte afmetingen zijn extra voordelen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de BS6 bevestigen. Laat u meeslepen door technologie en precisie.

Stabiele verbinding en nauwkeurige bediening

FlySky - BS6-ontvanger is een onmisbare keuze voor elke RC-modelliefhebber die waarde hecht aan betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit. Met zijn 6 PWM-kanalen heeft u volledige controle over de functies van uw model en het geavanceerde AFHDS 2A-protocol zorgt voor een stabiele en storingsvrije verbinding.

Uitstekende prestaties onder alle omstandigheden

Of je nu het terrein verkent of over een circuit racet, de BS6-ontvanger biedt een indrukwekkend bereik van 100 tot 300 meter op het oppervlak. De enkele antenne met een bereik van 180 meter garandeert een betrouwbare verbinding met een groot bereik, en dankzij de ondersteuning van de RSSI-indicator kunt u de signaalsterkte controleren.

Multifunctioneel en compatibel

De BS6-ontvanger werkt over een breed spanningsbereik van 4,0 V tot 6,5 V, waardoor hij compatibel is met een verscheidenheid aan stroombronnen. De PWM-datapoort maakt integratie met een groot aantal apparaten en systemen eenvoudig, en een online updatefunctie biedt toegang tot de nieuwste functies en oplossingen.

Robuust ontwerp, betrouwbaarheid en veiligheid

De BS6-ontvanger is ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen en is bestand tegen temperaturen van -10 ? tot + 60 ? en een vochtigheid van 20% tot 95%. Het beschikt over CE-, RCM- en FCC ID: N4ZBS600-certificeringen die bevestigen dat het voldoet aan de internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Compact formaat, eenvoudige installatie

Met minimalistische afmetingen van 29 22 16,2 mm en een lichtgewicht ontwerp van 7,6 g is deze ontvanger gemakkelijk te installeren en heeft hij geen invloed op de prestaties van uw model.

Productmodel: FS-BS6
PWM-kanalen: 6
Draadloze frequentie: 2,4GHz
Draadloos protocol: AFHDS 2A
Bereik: 100 ~ 300m (grond)
Antennetype: enkele antenne (180m)
Vermogen: 4.0-6.5V
RSSI: Ondersteund
Datapoort: PWM
Temperatuurbereik: -10 ? — + 60 ?
Vochtigheidsbereik: 20% -95%
Online-update: Ja
Afmetingen: 29 mm x 22 mm x16,2 mm
Gewicht: 7,6 g
Certificering: CE, RCM, FCC-ID: N4ZBS600


Merk: FlySky
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 29 x 22 x 16,2 mm
Type product: Ontvangers